torsdag 25 september 2008

Status

Snart är två dagar av kolhydratuppladdningen är gjorda. Vägde mig i går morse och ska försöka komma ihåg att väga mig imorn bitti för att se om jag har lyckats lagra in något (varje gram kolhydrat binder nästan 3 gram vatten). Eftersom jag tycker det är jobbigt att trycka i mig massa mat i tid och otid har jag bara gjort lite småjusteringar i maten och kompletterar med två påsar Vitargo om dagen. och så dricker jag en hel del Loadex och stoppar i mig några godisbitar då och då.Jag börjar längta till på lördag nu!

3 kommentarer:

Villa Carl Larsson sa...

Vad e det för lopp du ska springa?

Löpning & Livet sa...

jozan: Jag ska springa Lidingöloppet! Andra året nu och det ska bli superkul! :)

Susanna sa...

Jag vill också att du ska springa nu för jag vill få läsa om hur fantastiskt och jobbigt och underbart det var att springa :D