fredag 8 januari 2010

Vinterspringande

Tretton minusgrader men med en strålande sol på himlen som förhoppningsvis värmer. Förhoppningsvis funkar det att springa långpass. Målet är 24km men protesterar kroppen för mycket får det bli ett kortare distanspass. Varje kilometer är bra, varje kilometer räknas.

Jag är lite ledsen för att min ipod kanske har gått sönder. Visserligen har den varit min i närmare tre år och de kanske inte lever längre än så? I lördags började den glappa och stänga av sig. I söndags funkade den perfekt och sedan använde jag den nog inte förän igår då den återigen började stänga av sig mot slutet av passet. Skit. Jag behöver verkligen inga fler utgifter! (Även om en likadan (shuffle) nog är betydligt mycket billigare nu än för tre år sedan.) Jag tar nog mobilen och dess radio idag. Ibland är det skönt att bara höra sin andetag, men på långpass vill jag ha sällskap.

8 kommentarer:

Anna sa...

Min ipod tvärdog... Kan det vara av kylan? Suck... 2 år gammal... Skumt!

MarathonMia sa...

Jag har inte sprungit med iPod på 2 år, nu har jag löpsällskap eller sällskap av andetag, tystnad eller påhittade låtar i skallen.

Kanske dags att damma av min gamla shuffle och lyssna på gamla godingar.

carro sa...

Hallå tjejen! Det är just mitt flås som jag har svårt för att lyssna på när jag springer. Skönare med musik. Men det är väl vanesak.
Kör du med dubbar eller speciella skor, typ Icebuggs när det är så här kallt och halt?

Anna (Orka mera) sa...

Gick passet bra? Lite nyfiken på hur du gör för att inte förfrysa händerna. Var ute en timme i minus 10 på förra löprundan och frös så jag trodde jag skulle dö! Ändå hade jag dubbla vantar...

Petra sa...

Hoppas passet gick bra! Jobbigt om iPoden pajat, hoppas det bara är kylan...

Lena sa...

Det är en traumatisk upplevelse när ens mp3-spelare slutar fungera. Förhoppningsvis beror det dock bara på kylan. Sådana batterier fungerar mycket sämre när det är kallt.

Löpning & Livet sa...

anna: fast det är innomhus den krånglar.. konstigt!

mia: det är bra med musik när man springer själv! :)

carro: jo vid hårdare pass måste jag ha musik, annars blir jag ännu tröttare när jag hör mitt flåsande :)

anna: jag fryser alltid lite i början, men sen brukar jag bli varm. du kanske får ha tre par då :)

petra: ja hoppas den funkar nästa gång! och passet gick bra föresten :)

lena: fast den har bara krånglat inne.. skumt!

Lena sa...

Ipoden klarar inte av kylan. Jag beundrar att du kan ge dig ut i kylan. Mina ben springer inte en meter utomhus när temperaturen kryper under -5 vilket innebär att jag har spenderat de senaste månaderna på löpbandet inte så upphetsande.

Hoppas din helg blir bra och att du inte fryser ihjäl under Army träningen