lördag 9 januari 2010

Trångt schema

Egentligen skulle jag ha sprungit lite kort och i snigeltakt i morse, men när jag motvilligt klev ur sängen och kollade termometern ställde jag in. Vid femton minusgrader (plussa på lite mer, jag befinner mig i Göteborg..) har jag satt någon slags gräns. När jag dessutom kände en oroväckande känsla i halsen kröp jag tillbaks under täcket.

Men tro inte jag slipper undan kylan för det. Nä, för om en dryg timme ska jag köra lite army med ett gäng (otränade om jag förstått det rätt) tjejer på möhippa. UTE i skatås. Fatta! UTE. De kommer bli varma så det räcker och blir över, men JAG! Hur ska jag överleva? Jag kan ju välja att vara aktiv i uppvärmningen och sen kommer jag ju såklart visa övningarna, men resten av tiden går jag ju mest runt och korrigerar och peppar. Men jag får väl hoppa grodhopp mellan deltagarna eller nåt. Fast missförstå mig inte, det ska bli skitkul att få skrika lite och rulla runt i snön!

Direkt efter får jag stressa iväg till jobbet (tur att det ligger nära Skatås) och jobba mellan 12 och 21. Hem och sova och sen jobb 7-16 imorn. Jag börjar tröttna på att jobba typ tre helger av fyra nu, men det är inte så mycket att göra något åt. Man får ta de tider man får om man vill ha pengar till mat. Och det vill jag ju för mitt matkonto är ganska stort :)

Hoppas ni har en superhelg och njut lite för mig också!

2 kommentarer:

ingy sa...

åh fyyy!
Vi som sagt att vi ska köpa mat för hela helgen och vägra gå ut för att det är så förbannat kallt!

ska tänka på dig medan jag ligger under täcket och glor på serie-maraton. ;)

Snorkkis sa...

Mycket helg-jobbande verkar det som; är säkert lite rutin-förstörande, men som du skriver, välkommet för kassan. Hoppas du håller dig varm på armyn, och att du får ett bra jobbpass sen! Kram