söndag 10 januari 2010

Låångt

Puh.. En låång dag och en låång (jobb)helg är över. Nu är det bara två låånga dagar kvar innan långledigt! (Att ledigheten beror på att det inte finns mer tider att få och att avdelningen stänger om två veckor och jag då kanske inte får några fler jobbtider alls försöker jag att inte tänka för mycket på.)

Mycket som är långt just nu. Fast inte dagens distanspass. Det var bara knappa 12 kilomter, men det räckte mer än nog i detta grötiga underlag som drabbat staden. Men nu ska jag inte klaga, jag älskar ju som sagt vintern när den är såhär och det är bara att se det som lite extra uthållighetsträning för benen. Och 12 kilometer är i och för sig inte så kort heller utan mest lite lagom sådär.Förutom dagens medelhårda distan plus fredagens långpass (och såklart jobb) har helgen inneburit två dater med underbara vänner. En med tahimat, rödin och godis i fredags och en med te och gott bröd i dag. Och såklart en tredje date. Den med godisskålen och tv-filmen. Rätt bra att få in så mycket kvalitet på så lite tid.

6 kommentarer:

Anders sa...

Damn... inte bra att få se godisbilden nu... sitter och bråkar med mig själv om jag ska ta mig iväg till macken och inhandla sådant, just nu!

Träningsglädje sa...

nu blev jag också godissugen...

Anonym sa...

Sedan när blev 12 km ett kort pass? Nu får du väl lugna ner dig lite.

Tobbes just nu FLOGG, flyg-blogg.. sa...

Hej.
Ses vi på Stockholm Maraton i år?
// T

Fitnesscoachen sa...

Jag hålle rmed River här, 12 km är väl inte kort! Lagom. :)

Löpning & Livet sa...

anders: hehe.. klart du ska! :)

sara: härligt :)

emil: nä inte kort men heller inte långt, det skrev jag ju :)

tobbes..: jepp

madde: precis lagom ja!