söndag 17 januari 2010

Springdate

Idag har jag fått äran att springa med miss transportlöpning. Eftersom jag kände mig lite sliten (ok rejält sliten) och inte visste hur lång tid det skulle ta att springa från Lilla Essingen till Hornstull så tog jag bussen dit. Jag var lite orolig för hur kroppen skulle reagera, men så fort vi sprungit några minuter och jag fått upp värmen lite så kändes den faktiskt helt ok.


Efter varvet runt årstaviken blev det såklart obligatorisk fotografering :)
(Bilderna är tagna och lånade av Sofie)

Vi sprang runt årstaviken och hann med att avhandla både utbildningar, jobb, relationer, bloggar, målsättningar och den kommande säsongen på mindre än en timme. När vi kom tillbakas till Hornstull kände jag mig så pigg att jag valde att springa över västerbron för tredje gången i mitt liv och resten av vägen "hem". Känns bra mentalt att veta att den faktiskt inte är alls farlig. Visserligen blev jag förvånad över hur flack den faktiskt är redan på maran, men på andra varvet räckte det mer än nog. Den är i och för sig väldigt lång, men totalt sett så tycker jag nog att båda Göteborgsbroarna är snäppen värre. Bra att ha med sig den 5:e juni som sagt.

Tack Sofie för en jättebra start på söndagen! Det är så kul att få träffa så många fina människor jag aldrig hade lärt känna utan mitt bloggande. Allt det här positiva hade jag ingen aning om att jag skulle få vara med om när jag började blogga för runt tre år sedan, men det är verkligen en positiv bieffekt!


Här är den!

Resten av dagen blir lugn och stillsam och i eftermiddag tänkte jag köra Body Balance på Sportlife Östermalm innan ytterligare en skön hemmakväll. Tidigt imorn bitti tar jag tåget hem till Göteborg och verkligheten igen. Direkt till jobbet för en lång dag och kväll där. Välbehövlig helvila för min snälla kropp.


Högst uppe på toppen!

Man kanske skulle ta och klara av semelpremiären ikväll föresten?

9 kommentarer:

Helena sa...

Låter som en fantastisk söndag med minst sagt bra löparsällskap! :) Och KUL att du startade här på min lilla ö... ;)

Unknown sa...

Semla? Redan? Nej nej, det är för tidigt! :)

Sofie RW sa...

Tack för en riktigt fin tur idag! Pass som det vi hade idag ger kick både för bloggandet och för löpningen! Kram, och ha en toppen kväll!

Petra sa...

Vad härligt med sociala långpass! Hakar gärna på nästa gång du är i Sthlm :-)

Anna sa...

Värsta bästa passet. Bra jobbat i sliret. Årstaviken är jättefin.

Marre sa...

Semlor, självklart! Jag köpte i går men innan jag hunnit hem från träningen hade barnen glufsat i sig min också (men vi delade på den, den såg så god ut). Skönt med morgonpass, ingenting gör en så oövervinnerlig som morgonpass!

MarathonMia sa...

Åh! Du har fått en dos Snorkkis! Ljuvligt. Hoppas det dåliga humöret släppt, att din rumpenissa och baksida lår är snälla mot dig och att du får skön vilokväll!

Håller tummarna för att snöröjningen funkar den 5 juni för SÅ DÄR moddigt kan det väl inte vara på maran :)

Anna (Orka mera) sa...

Hjälp, bron ser ju mycket brantare ut på den bilden än i verkligheten. Jag tycker faktiskt den är ganska skön :)

Semmelpremiären avklarade jag förra lördagen så du ligger lite efter :)

Åsa sa...

Härligt pass och härligt sällskap. Underbart! Blir motiverad till att komma i gång med långpass utav er två grymma tjejer.