tisdag 19 januari 2010

Tisdag? Måndag?

Idag är det tydligen tisdag, fast för mig känns det som måndag av någon anledning. Kanske för att jag var ledig i helgen och det brukar jag ju sällan vara? Igår, då det var måndag på riktigt, åkte jag tåg mellan 7 och 12 och sedan jobbade jag mellan 12 och 21. Eller ja, 12:20 var jag på plats efter att ha haft lite tur med spårvagnen och jag kunde faktiskt smita några minuter före 21, men ungefär så såg min dag ut.

Idag ska jag fixa klart saker jag ligger efter med för imorn startar mitt allvar igen. Det är då jag ska försöka fundera ut var man kan söka jobb (för att söka tjänster som ligger ute på platsbanken och liknande har jag insett är lönlöst), försöka skriva fram mina bästa egenskaper och försöka få de som bästämmer att inse att jag faktiskt är ganska bra. Säljande och att sälja mig själv är helt klart min sämsta sida (varför startade jag ett företag då kan man ju undra och det har jag själv undrat många gånger, men man ska väl utmana sig själv?) så det känns lite jobbigt. Men jag har inte så mycket att välja på, för förutom lördag och söndag (ja jag sa ju att jag sällan är ledig på helgen) har jag inget mer jobb inplanerat. Det kan ju alltid dyka upp någon dag här och någon dag där såklart och det kan ju också bli tillräckligt mycket jobb så att jag klarar mig ekonomiskt, men det är ju inget jag kan ta förgivet direkt. Så nä, in med tålamodet, modet och tron på mig själv!

6 kommentarer:

Marre sa...

Jajjamensan, in med pannbenet här också precis som vid löpning och GO FOR IT GIRL! Du fixar det här, tänk utanför ramarna, kolla alla kontakter du har, surfa runt. Rätt som det är.... Stort lycka till! Håller tummarna stenhårt (går jättesakta att skriva nu utan tummar). ;-)

Anna (Orka mera) sa...

Kör hårt och håll inte tillbaka. Framhäv dina bästa egenskaper och låt dem förstå att de inte kan vara utan dig! Lycka till!!

Fitnesscoachen sa...

Heja heja! Tids nog kommer drömjobbet hitta dig!

Är det inte dags att träna ihop någon dag snart? :)

MarathonMia sa...

Right spirit - in med tålamodet och tron på dig själv!

Johanna sa...

Håll ut bara så kommer du hitta det som är perfekt för dig!

Löpning & Livet sa...

tack för peppet, imorn börjar jag! :)