tisdag 5 januari 2010

Mina tre älsklingar

I förmiddags: Drygt elva kilometer (inklusive upp- och nedjogg) fartlek. Moddigt och halt, men utifrån förutsättningarna godkänt. Jag blev lite arg och frustrerad över hur jobbigt det kändes i förhållande till tempot (runt 5-fart i ökningarna) men väl hemma, duschat och med magen full av mat är jag lite gladare.

I eftermiddag: En timme body balance följt av en timme army training.

Just love this day!

(Jag behöver väl knappast tillägga att morgondagen är återhämtningsdag?)

2 kommentarer:

Erika sa...

Härligt!!

Jag håller på att preppa mina skidor, ska göra årets första åk imorgon...

Jag hoppar sportlife träning idag, körde balance igår och ärligt så känner jag inte att jag vågar mig på army med Jim just nu... =)
Får bli bodypump ist...
Kör hårt i em!

Kram kram

Katarina M-I sa...

Om man nu ska se något positivt med kylan och modden så går det ruskigt snabbt när temperaturen stiger och vägarna torkar upp!

Gött jobbat:)