torsdag 7 januari 2010

En bra dag

Gårdagen var en riktig tråktag. Jag kan väl kanske inte kalla det otursdag, men det var flera saker som inte gick min väg och dessutom var det sjukt segt på jobbet.

Jag hoppas på bättre lycka idag, men det ser onekligen bättre ut för oavsett hur jobbdagen blir så ska jag ikväll (efter att ha sprungit ett tempopass på bandet samt kört lite egen coreträning) ha kvalitetstid med min bästa Jenny. Vi ska äta massvis av godis, kanske se en film och framförallt uppdatera oss på vad som hänt sedan sist. Även fast vi bor i samma stad (och spenderade iallafall några dagar under julen i samma hemstad) hinner vi ses allt för sällan. Jag tränar och hon lär sig att bli arkitekt vilket tydligen tar en himla massa tid.

Men först jobb sju till sexton. Hoppas att jag inte fryser ihjäl på de tjugo minuter det tar för mig att promenera dit. Det är nämligen tio grader kallt i Göteborg (och det känns ju snarare som minus tjugo i dessa delar av landet) och snön ligger som ett täcke över landskapet. Kallt men underbart.

8 kommentarer:

Petra sa...

Massvis med godis = ljuv musik i mina öron :-)

Em Löfgren sa...

ja hur kommer det sig att man inte lyckas ses oftaste, fast man bor nära flera av sina vänner... men när man ser dem är det alltid lika underbart =)

Fitnesscoachen sa...

Hoppas dagen blir precis så bra som du tänkt dig!

frida sa...

Bra avslutning på jobbdag. Andrea rekomenderar du gainer istället för whey80 och vad är skillnaden om jag vill ha något för återhämtning och mellis?

Petra sa...

Hoppas du får en bättre dag idag. Otursföljda dagar gillar vi
inte ;-)

Miranda sa...

Träning och vänner = optimal kväll!

Jenny sa...

och så blev jag sjuk... puss

Löpning & Livet sa...

petra: visst är det!

emliscious: ja det kan man verkligen fråga sig.. men när man väl ses är allt som vanligt som tur är! :)

madde: nja.. jenny blev sjuk och min ipod började krångla, men ananrs så :)

frida: du har ju fått svar på annat sätt :)

petra: nope, bort med dom!

miranda: verkligen!

jenny: synd är det!