måndag 4 januari 2010

Ja så var det ju ett nytt år då också..

Förtom de ganska självklara sakerna som att utvecklas både som löpare, instruktör och människa, vara skadefri och må bra har jag några mer konkreta mål:

♥ Stockholm marathon sub 3:30 (hjälp, varför säger jag sånt här?!)
♥ Lidingöloppet (30km) sub 2:38
♥ Halvmaran sub 1:43
♥ Milen sub 45
♥ Springa ett 6h lopp eller ultra (alltså längre än marathon) i egen regi


Så ser det ut för tillfället iallafall. Det första kommer ju bli grymt svårt, men det kan gå. Det andra ska väl inte vara några problem om jag får vara skadefri och kan träna på och utvecklas som jag vill. Tredje målet kan nog också gå rätt lätt med tanke på att jag förra året utan svårigheter sprang på 1:45. Fjärde målet blir dock svårt. Milen är det värsta som finns och varje gång jag tävlar på denna distans lovar jag mig själv att aldrig göra om det. En plåga från början till slut. Men hey, jag blir ju sjukt stolt om jag fixar det. Sub 46 ska jag iallafall klara av och om inte kommer jag lägga mig ner och grina när jag kommer i mål. Slutligen så blir det sjätte målet inga svårigheter att klara av om jag bara bestämmer mig. Ultra verkar ju vara det nya svarta och om så många andra klarar det borde väl även jag liksom.

11 kommentarer:

rosenblom sa...

Ja, milen är verkligen jävligt. Gissa om det var drygt att springa DM på slottskogsvallen. Fattar fortfarande inte varför jag ställde upp. Jag tror första varvningen kom efter fem varv...

6h i egen regi? Kör de inte den där ultra-tävlingen i Slottsskogen i år?

Lotta sa...

Fantastiska mål med fantastiska tider! Men kah tvivlar inte en sekund på att du inte kommer att klara av dem! :) Lycka till!

Petra sa...

Klart du kommer att fixa det där! Kör hårt :)

Anna (Orka mera) sa...

Jag hänger med på några av dina mål. Sub 45 på milen och medalj på lidingö (eller är det 2.37??) är givna mål. Ultramålet hade också varit grymt skojsigt. Gahh, roligt med nytt år och nya utmaningar! Du fixar dina galant, det törs jag lova!

Therese sa...

Hey, 6-timmars! Då kanske du vill följa med mig till Trollhättan på midsommardagen? Jajaja!!

Magdalena sa...

Vilket SUB-år som väntar. Ser framemot att läsa om alla PB:n!

Löpning & Livet sa...

rosenblom: ja fy fan! milen på bana skulle jag aldrig ge mig in på :)

jo det gör de säkert så det kan vara ett alternativ.. dock skulle jag hellre springa ultra mer i mitten av sommaren så att det inte blir så nära inpå midnattsloppet och tjejmilen.. och så verkar det sjuukt tråkigt att springa varav efter varv så jag funderar nästan på att springa i egen regi..

lotta: tack för att du tror på mig! :)

petra: hoppas!! :)

anna: gör så! 2:38 är medaljtiden.. eller under då (var ju ynka 31sek ifrån!!!)

therese: kanske, kanske faktiskt! ska fundera lite :)

magdalena: ja, mycket press men mycket roligt :)

Marre sa...

Hatar också att springa milen, det är grymt jobbigt! Klart du fixar maran på sub 3:30, lätt som en plätt (eller inte egentligen men du fixar det). Heja, heja!

Snorkkis sa...

Vilka ambitiösa mål, men också realistiska för dig! Lycka till med målen.

(Och jag vill pusha lite 12 h i Trollhättan, då kan vi springa på samma gång, och man får gå i mål samtidigt som 24 h löparna.

mikael sa...

Kommer du att bjuda in till ett
Ultrapass? Liknande det som vi gjorde efter Bohusleden i somras.
I så fall är jag gärna med

Har två mål i år och några långsiktiga över 5 år.

Kika in på min blogg

Helena sa...

Du fixar det tror jag!
Jag har också ett par liknande mål som jag vill nå...ska dela med mig av dem på bloggen snart! :)