lördag 30 januari 2010

Cykelvick och annat bra

I helgen kör jag min egen version av Rock Victorious. Den kanske inte innehåller lika mycket träningstid och riktigt lika mycket inspiration, men den innehåller kvalitativ cykling, egotid, livsfarlig långlöpning på is, längtan, och andra saker som betyder livskvalité.

Först ut är ett cykelvick för en av de ambitiösaste instruktörer jag hittills stött på. Vi har en liknande träningsfilosofi (och antagligen ungefär samma deltagare) så det ska bli roligt att få köra tröskelintervaller/extensiva intervaller för denna grupp människor. 4min jobb på/strax under mjölksyratröskeln följt av 2min vila. En 45 minuters försmak på mina onsdagars upplägg de kommande fyra veckorna. Det är dags att öka upp intensiteten ett snäpp eller två.

4 kommentarer:

Susanna sa...

Hoppas vicket gick bra och tack så mycket för igår! Mycket trevligt :)

Anders sa...

Tjo! Hörde rykten om att jag inte var saknad, så jag antar att du skötte dig fint. Lite väl fint till å med? ;-) Fick du några kommentarer/frågor på längden på intervallerna, gentemot mina? *nyfiken*

Löpning & Livet sa...

sus: tack själv söta!

anders: tja.. jag var väl inte på topp men säger de att det var bra så ;) Lite frågor och funderingar (som alltid, så kul! det fick man nästan aldrig på förra gymmet) men inget ang längden på intervallerna. Hur långa kör du då?

Anders sa...

det jag kör nu är 7+9+11 minuter, dvs lite längre än "standard", plus då ökande längd. Men än så länge har ingen klagat på det, och alla har klarat av det utan större problem. Misstänker att du inte kör fullt så långa?