lördag 23 januari 2010

Sött & syrligtIdag har jag totalvilodag från allt vad fysisk aktivitet heter (Om man inte räknar finpromenerandet till och från jobbet och rörelserna i själva jobbet då, men det är ju mera ett nödväntigt ont.) Istället ägnar jag mig åt min själ, två av mina vänner och min senaste hang up:

(Här kunde det suttit ett fint och aptitligt foto på smaksensationen, men tyvärr var munnen/magen snabbare än hjärnan.)

Hallon, blåbär, banan och kesella vanilj! (ja jag vet att jag tjatar om den där kesellan, men den är ju så sjukt god!) En kanna te på det och lördagkvällen är räddad. Kände för att balansera upp alla chokladpraliner jag åt på jobbet. Jag och min kropp brukar funka så. Om jag har ätit massa sött blir jag snabbt sugen på salt och surt. Saltbehovet tillgodosåg jag med hemgjorda pommes och färdiga sojaburgare. Syrliga bär, halvsöt banan och en klick söt och lagom fet kesella. En smaksensation om du frågar mig!

6 kommentarer:

Miranda sa...

Det låter både gott och fräscht :)

Unknown sa...

Mmm, dumma kesellan, varför ska den vara så himla god!! :)

Anna (Orka mera) sa...

Vi skippade det nyttiga och frossade i sockerkaka med grädde och tosca-gegga (mandlar,smör och socker) och skivad nektarin.... Det är ju bara lördag ibland :)

rosenblom sa...

Samma bär, samma kesella och lite blandade nötter som man kryddat med kanel och karamelliserat.

Det är helt sjuuukt gott.

Sofie RW sa...

Kan bara hålla med (igen). Vaniljkesellan är ju så in i backen god. Och med hallon och blåbär (och banan) måste det ju vara ännu godare.

Löpning & Livet sa...

miranda: it is!

mialena: ja det är tur att man har plats för mycket i magen :)

anna: jo jag frossade ju i chokladpraliner tidigare på dagen vilet ju av de flesta uppfattas som "onyttigt" så särskilt "nyttig" var jag nog inte enligt dessa :) (Fast enligt mig finns inget som heter nyttigt/onyttigt bara den berömda balansen!)

rosenblom: oh det låter gott!!

sofie: it is it is!!