onsdag 13 januari 2010

Nja..

Passet gick ok men inte mer. Kändes som att jag sa samma saker hela tiden och virrade in mig i massa komplicerade termer och sånt istället för att förklara mitt tänkta terminsupplägg, fördelen med pulsträning etc på ett enkelt sätt. Och det är skitsvårt att instruera denna typ av pass! Men jag har ju två gånger till på mig som tur är. Och ett par stycken kom iallafall fram och frågade saker och tyckte det var bra så några deltagare får jag nog nästa vecka också :)

Nu ska jag packa för imorn åker jag till Stockholm igen! Lite kombinerat träningsläger (nej nu överdrev jag lite) och myshelg. Fast först ska jag jobba och på eftermiddan ska jag på en genomgång av activio-systemet. Men strax innan midnatt är jag framme i storstan. Härligt! Jag har ju kommit att gilla den där staden mer och mer..

Ha en bra torsdag!

9 kommentarer:

Anders sa...

Don't you dare to leave us now....

Svårt att instruera denna typ av pass? Extensiva intervaller? Pulspass? Bara å säga till om du vill ha tips. :P Själv älskar jag dem.

Snorkkis sa...

Det gick säkert jättebra; du kanske kbara är lite för självkritisk?!

Löpning & Livet sa...

distans med en intensitet på runt 75%.. testa :)

snorkkis: jo lite självkritisk är jag ju sålart, men det måste man ju om man ska bli bättre :)

Löpning & Livet sa...

(nåt annat än pulsbaserade pass har jag aldrig kört :) Eller jo, vid temapass av olika slag, men aldrig ordinarie)

Anders sa...

Ah, I see your point. Kan bli lite svårt att motivera dem till att hålla sig såpass lågt rakt igenom ja. Bara att babbla på om vad som händer i kroppen när de gör det, och varför de tjänar på det, så brukar tiden rinna iväg ganska bra. :-)

Anna (Orka mera) sa...

Ha det så kul i sthlm. Tränings- och myskombon lät inte fel!

Petra sa...

Jag börjar också gilla den där stan mer och mer...

Cizzi sa...

Så du är också i sthlm i helgen =) Synd att jag är fullt upptagen med utbildning.

Unknown sa...

Trevligt läsning, löpning är bland det bästa jag vet också. För att orka det och hålla formen äter jag mycket nyttiga bär . Gojibär är definitivt en av mina favoriter inom superfood.
Äter varje dag och är övertygad om att det gör mig piggare.
Har provat många typer av gojibär, ett tips är http://www.goforlife.se/ . Hälsningar Peder