onsdag 27 januari 2010

Oh no!

Jag har en oroväckande känsla i halsen. Inte riktigt ont, men liksom en försmak. Precis så som mina (oftast väldigt korta (tack för det!)) förkylningar brukar börja. Hur ska det NU gå med semelgrejen?? Nog för att min huskur mot förkylningar inte innefattar semlor (utan honungste, glass, godis, färskpressad juice och marinerade vitlöksklyftor) men det hade ju verkligen varit ett optimalt tillfälle att äta årets första. Jaja, får köpa på mig allt det andra (plus extra godis som kompensation) hem efter dagens instruerande. Egentligen kanske jag borde vicka bort passet, men jag känner att det är i senaste laget. Det är ju sista veckan med distanspasset och där ligger jag ju bara på en behaglig ansträngning och jag kan ju faktiskt ta det extra lugnt. Så får det bli. Extra lugn cykling och därefter huskuren.

Måste föresten berätta om dagens lunch! Hade en date med min kompis Niklas på Ica Fokus restaurang (Ica Fokus är en mellanstor ica butik i gbg med lite exklusivare grejer som mycket hembakat bröd, mycket delikatesser etc.) där jag aldrig ätit innan. Shit så mycket mat! Jag kommer definitivt äta där fler gånger. För 75kr fick man en jätteportion dagens (fyra alternativ varav ett vego), en jättestor och varierad salladsbuffé, nybakat bröd av olika slag, ostar, fruktter och kaffe. Jag åt så mycket att jag fortfarande, nästan fyra timmer senare, är mätt! (Och det hör inte till vanligheterna när det gäller mig, jag äter jämt!) Jag fotade med mobilen men kom på att jag ju glömt öveföringssladden i Stockholm så tyvärr blir det ingen bild på underverket.

Nu ska jag försöka få ner lite mellanmål :)

5 kommentarer:

Fitnesscoachen sa...

Vilket bra tips! Focus ligger ju jättenära mitt jobb. Krya på dig, jag tror godis och glass botar det mesta. :)

Träningsglädje sa...

nä, semlor botar inte men... godis kanske gör det. haha... :) krya på dig iaf!!!

Helena sa...

Åh nej....PRECIS så kände jag igår, och idag är jag...SJUK. Crap. Kanske också ska testa godisgrejen? :) Krya på dig!

Erika sa...

Jag har så mkt träningsvärk att jag nästan känner mig sjuk... Ska snart gå hem till soffan, och det lär bli lite tröstgodis också... =)

Krya på dig vännen!

sofia sa...

oh hoppas inte du blir sjuk.. själv blir jag precis frisk!!