onsdag 20 januari 2010

Jag drömmer mig bort

Jag kan inte fokusera idag. Jag klarar av att hålla fokus ungefär två minuter, sedan är tankarna på annat håll. Jag drömmer mig bort. Jag tvingar mitt huvud att tänka de rätta tankarna men det funkar bara i några sekunder. Jag drömmer mig bort. Det är så mycket jag vill men jag kan inte hitta fokuset och konstatera vad som behöver göras för komma dit. Jag bara drömmer mig bort.

Nu är det dags att packa väskan och åka iväg och instruera ett distanspass cykel. Jag tror det är precis vad mitt huvud behöver.

7 kommentarer:

Anna sa...

Jag kan tycka att det är sjukt härligt att få drömma sig bort ibland, speciellt när livet är lite pissigt eller man har det trist på jobbet. Fast ännu bättre är det när drömmarna blir verklighet.

Fitnesscoachen sa...

Det är jätteviktigt att drömma sig bort ibland, hur ska man annars komma på vad det är man vill sträva efter?

Löpning & Livet sa...

tack för stödet :)

Malin sa...

Ibland måste man drömma sig bort oavsett om det är positivt eller negativt. Skönt att bara flyta iväg och tänka på nåt positivt när det är tungt eller bara sväva iväg när man mår bra.

Anders sa...

Men den nyfikna frågan är ju: Vad drömde du dig bort till?

Löpning & Livet sa...

anders: ja du.. till ungefär allt utom det jag skulle fokusera på :)

Annika sa...

Det kanske beror på samma anledning som gjorde att du inte presterade så bra som du trodde på armyn. Kanske finns annat än träningen som känns viktigt nu :) På ett bra sätt :) I övrigt så är drömma bra och nyttigt!