tisdag 26 januari 2010

Alla dagar är löpningens dagar..

..för även om jag inte springer varje dag så tänker jag löpning varje dag.

Från och med i år, 2010, och idag den 26:e januari finns det tydligen en alldels egen dag för denna underbara träningsform. Ett gäng i Stockholm (förlåt om jag glömt någon av er) har instiftat detta och flera andra har tagit efter. I Göteborg kan man ta sig och sin reflexväst till Slottsskogen någon gång mellan 17:30 och 19. Själv ska jag dock jobba, annars hade det varit ett kul tillfälle att träffa andra kända och okända löpare.

Yrvaken morgonjogg en annan gång. Då var det liite varmare än dagens minus 11.

Sprungit har jag föresten redan gjort. Klockan 07:00 mötte jag upp min vän och föredetta kollega Rena. Vi kombinerade jogg med prat och fick ihop en knapp mil. En bra start på en av årets 365 löpdningens dagar :)

Förövrigt längtar jag mest efter semeldagen. Jag vet ju att det finns semlor ute i affären redan nu och oftast orkar jag inte vänta tills den där speciella dagen. Jag har redan varit påväg att fixa mig årets första men har inte lyckats hitta någon. Fast egentligen vill jag vänta tills den riktiga dagen, det blir liksom mer speciellt då. Fast sen brukar det ju alltid slinka ner ett par stycken i veckan under någon månads tid :) Jag säger bara mandelmassa, mums!

9 kommentarer:

Miranda sa...

Bra sprunget! ..och yess, du glömde inte mig iaf ;D

Fitnesscoachen sa...

Jag försöker alltid hålla mig till bara en samla, på rätt dag. Halva grejen försvinner liksom annars. :)
Vad duktiga ni var som tog er ut, för mig blev det löpbandet idag igen.

Fitnesscoachen sa...

Hmm, semla skulle det såklart stå...

Jenna sa...

haha jag försöker oxå hålla mig ;) Men eftersom det dyker upp fler och fler var man än befinner sig så lär det slinka ner ngn innan det är dags på riktigt!

Anna (Orka mera) sa...

Gaaah, semlor!!!! nu fick du det att vattnas i munnen på mig! Jag har bara ätit en hittills. Men det är minst jättemånga för lite :)

Malin sa...

Jag har nog lyckats äta 4 st semlor hitills i år :) Gottegris som jag är :)

Sofie RW sa...

Kanske bättre att ha löpningens dag varje dag framom semledagen varje dag; skulle ju bli lite enformigt med semlorna - löpningen däremot, den kan man gärna ta lite av nästan varje dag.

MarathonMia sa...

Jag älskar också mandelmassa! Jag är också tjuvstartare på semlor men har hållt mig hittills.

Jag utmanar dig! Kollar vem av oss somt trillar dit före Semmeldan! Snacka om pannbensbygge ;)

Löpning & Livet sa...

miranda: :)

madde: jag resonerar som så att det är bsät att passa på att äta så många som möjligt innan de försvinner :D

jenna: jo det blir en hel utmaning att låta bli! :)

anna: verkligen! :D

malin: åh!!

sofie: haha ja det har du rätt i :)

mia: jepp jag är på men då ska jag få äta obegränsat så snart den där dagen är här!! :)