torsdag 10 december 2009

Wiii!

Efter min morgonklass (och sista klass på Active Wellness) är jag nu helt fri att göra precis vad jag vill i fyra hela dagar. De enda tider som finns att passa är tågtiden idag, bloggeventet på lördag och tågtiden på måndag morgon. I övrig ska jag bara mysa, gå på stan, fika med lillasyster, gå på fest med Ellen mfl, gå på bio, mysa lite till och så springa såklart. Nu har jag ju dessutom tillgång till min personliga hare varje minut (ok, kanske inte riktigt, men nästan) av helgen, så jag kanske kan få lite fart på benen också. Egentligen finns det ju MASSOR av saker jag BORDE göra nu (som leta jobb, fixa med både cykel. och armypass, fixa med Premera etc) men jag MÅSTE vara lite ledig nu. Jag behöver det så oerhört mycket!


Såhär såg jag ut på temapasset "One hit wonders" i somras. Glitter & glamour! Jag brukar inte cykla i sånna kläder annars alltså :)

Cykeln gick jättebra och vi avslutade verkligen terminen på topp!
Trots att jag hastade ihop passet igårkväll funkade det riktigt bra! Jag byggde i princip bara på min del av den tävlingsklass jag och Lasse körde för någon månad sedan. En lång uppvärmning på drygt 10min följt av knappa 20min strax under/på/strax över mjölksyratrösekeln och 15min nedvarvning (inkl stretch). Tävling med och mot varandra. Mot oss själv och mot simulerade motståndare. Vi cyklade både på serpentinvägar uppför med vår landsvägscykel och tog oss uppför berget på mountainbike för att sedan hoppa på tempocykeln (man har en speciell sån va??) för en lång asfaltsraka in i mål. Vi var alla vinnare på ett eller annat sätt! Det funkade bättre än jag trott att köra såpass jobbigt på morgonen. Mitt tjat om mat verkar ha gått hem, för idag §hade ALLA ätit innan! Vad glad jag blev! Terminens stegvisa ökning av intensiteten verkar också ha funkat riktigt bra och jag kommer köra på med samma upplägg även i vår. På mitt nya ställe. Nya deltagre, nya utmaningar. Jag längtar!

Men nu ska jag bara njuta. Ta vara på den korta tiden. Komma tillbaks hem med ny energi.

7 kommentarer:

Fitnesscoachen sa...

Låter härligt. Ha en riktigt fin helg!! Vi får ta ett pass när du kommer hem igen. :)

Anjo sa...

Lycka till med cyklandet på andra ställen än Active.

Stället börjar tappa lite bra folk, vilket är synd.

Och då tänker jag inte på mig själv som lockats av Fysiken, utan på dig och lille Jim.

Skön ledighet också - klart du förtjänat den

Anna (Orka mera) sa...

Njut ordentligt av din lediga långhelg, det är du värd!!!

Jenna sa...

Vad underbart med din långhelg :) Passa på att njuta varenda sekund av din ledighet!

Jag har provat mig fram med alla möjliga frukostvarianter innan träningen, för man kan ju inte heller äta lika mycket som vanligt. Har upptäckt att det verkligen inte räcker för mig att äta "endast" en macka eller en skål med flingor, vilket för många funkar finemang. Så jag håller mig till gröten ;) Dock kan morgonspinning bli lite tungt med det i magen bara, men annars orkar jag inta ta ett enda tramptag så det är värt det :P

Anna sa...

Ha en underbar helg och hoppas den blir superduper!

Löpning & Livet sa...

madde: absolut!!

anjo: tack! ja det är väldigt tråkigt att det blivit så..

anna & jenna: I Will!!

anna: det tror jag att den blir.. :)

Anonym sa...

Trevlig helg! Glitter & Glamour-pass ser ju riktigt kul ut!