måndag 21 december 2009

En vit jul?Det är snö i Göteborg! Det snöar i Göteborg!

Jag laddar för långpass. Siktar på 19-20km men eftersom jag inte är van att springa i snö kanske jag dör efter 10? Hoppas inte. Det är väl inte helt optimalt med långpass tre dagar efter det senaste och utan någon riktig vilodag mellan kanske, men imorn åker jag till Arvika och där är det så tråkigt att springa långpass. Antingen får man springa flera varv runt innerstan eller så får man springa på stora vägar för att ta yttervarvet/på stora vägar mot något mål. Då springer jag hellre i Göteborg, även om det kommer betyda att benen kanske är lite trötta. Vila får de göra sedan, för även om det blir en hel del spring även i värmlandsskogen kommer det bli en lugn vecka i övrigt.

Så jag laddar och myser. Och kanske, kanske vågar jag hoppas på en vit jul.

13 kommentarer:

Marre sa...

Jag håller tummarna! Här i uppe i norr är det tokmycket snö, helt underbart!

mikael sa...

Lycka till!

Fasiken vad jag saknar min träning. Först var det operation av visdomstand som gjorde att jag hade smärta i dagar. Precis som den lagt sig blev jag förkyld. Är nu inne på min 4:e förkylningsdag. Så det blir nog vila ett par dagar till.
Hade tänkt springa Sylvesterloppet men det får jag nog lägga ner nu. Ska jag vara med och tävla får det vara för att prestera, annars kan det lika gärna vara.

God jul

rosenblom sa...

Ja. Snön hittade hit också. Delade känslor kring det får jag erkänna. Men lite fint är det väl. Och plogarna är på hugget i den här stan tydligen.

Malle sa...

Hej! Har nyligen hittat din blogg och har fastnat=) Men en frågan, bor nämligen också i Göteborg, centralt, men har svårt att komma på joggingturer av den längre varianten, utan att behöva ta sig typ till Skatås men ändå slippa jogga jämsides med bilar. Har du bra förslag på någon runda som är ca en mil eller längre? Mvh Malin

MarathonMia sa...

ÄSch - det går alldeles toppen att köra 2 långpass efter varandra bara man inte kör för snabbt tempo. Långsam njutlöpning utan mjölksyra är bara toppen!

Lycka till!

Anonym sa...

Hoppas passet gick bra och hoppas snön finns kvar även hos er under jul!

frida sa...

Grattis Göteborg!

Snorkkis sa...

Mysigt med snön! Hoppas du hade ett bra långpass!

Em Löfgren sa...

ja en vit jul!!! helt underbart!!!

Lina sa...

Hoppas långpasset gick bra! Det är härligt att springa på vintern, vackert!//Lina

Miss Agda sa...

Håller tummarna för en vit jul! Hoppas långpasset blev lyckat!

Löpning & Livet sa...

vi håller tummarna för det fina vita håller sig kvar några dagar till!!

malle: jag springer lite överallt :) Många av mina långpass går i olika varianter runt majorna eller över broarna.. jag störs inte så mycket av trafiken och folket, även om det såklart är skönt att springa i lugn och ro i skatås också.. brukar dock inte bli så mycket skatås under vintern..

så jag är nog inte riktigt rätt person att fråga.. :)

mia: nej.. är man van så är det väl ingen större fara, men tillräckligt mkt vila och återhämtning är viktigt!! :)

Löpning & Livet sa...

och just det; långpasset gick super! :)