tisdag 29 december 2009

Halsrapport

Halsen känns ungefär som normalt idag så om de inte blir värre igen under dagen blir det nog spring enligt plan i eftermiddag. Fast först måste jag jobba lite. Dock bara fram till två, vilket känns otroligt skönt. Jag har faktiskt ett sällskap här hemma att ta hand om.

Appropå sällskap är det lyxigt att få maten serverad när man kommer hem. Så vill jag alltid ha det.

9 kommentarer:

Makena sa...

Hur lyckad du bli av med dina förkyliningar och halsont så fort???? När jag får ont i halsen sitter det i minst i 3-4 dar och följs sen av värsta förkylningen!! Runt den 20 november blev jag förkyld igen..och det har inte gått över än!!! Jag som vill ut och åka skidor! :(

Ingmarie sa...

En liten "Chang" är aldrig fel. ;-) Såg att du ville komma med till Gbg varvet (på Annas sida) och tänkte bara berätta att det finns ett "seednings-lopp" du kan springa. (Kolla hemsidan)Fast det kanske du redan visste? Å andra sidan så tror jag Kungsholmen är mycket bättre. "Varvet" är sjukt trångt och rörigt. Och dyrt...

Lollis sa...

Hejsan!
Ville bara säga att jag tycker att du har en jätteinspirerande blogg =).

Ha det bra i vingermörkret //lollis

Jenny Lundh sa...

Det vore skoj att se dig anta utmaningen, att sammanfatta 2009 i bilder. Höjdpunkter och downs...

http://jennylundh.se/2009/december/utmaning.html

MVH Jenny

izza sa...

Det känns som alla är mer eller mindre krassliga nu! Skönt att det kändes bättre iaf!!

Du har inga tips på läsning (gärna internet) om periodiserad träning att dela med dig av? :D

Löpning & Livet sa...

makena: ja du.. ingen aning, men glad för det är jag definitivt!! kanske för att jag äter så himlans mycket godis? ;)

ingmarie: men kan man "kvala in" och på så sätt få en plats? är det inte typ bara eliten som kan det?

och kungsholmen ligger ju faktiskt bättre till mtp att jag ändå inte kan gå för fullt om jag vill vara på topp på maran.. och ja, det är TRÅNGT och DYRT! (Men grymt kul och skön stämning!)

Och välkommen hit föresten om jag inte sagt det tidigare! :)

lollis: välkommen hit du med! och tack och tack de samma! :)

Löpning & Livet sa...

izza: hm.. ska fundera lite.. men jag tror att det möjligtvis kan finnas tips (fast mest om löpning då) på marathon.se kanske? annars rekommenderar jag olika träningsläraböcker! ju "vetenskapligare" desto bättre såklart :)

frida sa...

Har den där figuren i fickan (eller var det lådan) dykt upp nu? :) Njut av det så länge det varar.

Ingmarie sa...

Nej det är för alla. Kolla som sagt var på hemsidan eller direkt här;http://www.goteborgsvarvet.com/Lopare/Nyheter/Aktuellt/500-anmalda-till-GoteborgsVarvets-Seedningslopp/