söndag 20 december 2009

Både bra och dåligt

Jobb 13-21:15 igår, jobb 7-15 idag. En halvtimmes sömn och sedan iväg för lite egen core följt av balanceAlmedal. Jag hade skrivit ner lite övningar på en lapp men körde sedan ändå vad jag kände för. Började med 3 varianter av situps på boll (raka, sneda, sneda med diagonala benlyft), 3 varianter av rygglyft på boll (raka, sneda, med latsdrag), 3 varianter av dynamiska plankor (med vridning, klättrande, med diagonallyft) och 3 varianter av pushups (triceps, breda, normalbreda med fötterna på boll). Alla övningar gånger 25. Alltså först 25st raka situps på bollen, 25 sneda osv. Roliga övningar men med noll kraft. Orkade knappt göra några pushups. Eller så berodde det på att jag tog ut mig genom att först göra 10 triseps pushups på tå för resterande 15 plus de återstående 50st gick ungefär som om jag aldrig hade gjort en endaste pushup i hela mitt liv. Illa. Skyller på jobb (även om det förtillfället är väldigt lugnt och ostressigt på avdelningen), förlite sömn och förlite mat. Illa.

Body balancen kändes, förutom att jag även där var svagare än svagast, tråkig och oinspirerande. (Och jag som alltid brukar älska balance!) Insåg att jag är rejält trött på nuvarande koreografin och att det ska bli skönt med ny efter nyår.
Efteråt hände dock kul grejer, för då dracks det glögg, åts skumtomtar, fruktsallad och choklad med fina Erika. Mysigt och trevligt som alltid! De där skumtomtarna är farligt goda alltså. (Och rosa!) Jag tror jag är beroende av dem också. Ytterligare en sak på beroendelistan alltså.

5 kommentarer:

Träningsglädje sa...

jag är också beroende av skumtomtar. de är de bästa med julen!!

Petra sa...

Oj oj, skumtomtar är verkligen så himla mycket jul och sååå gott!

Therese sa...

Åh, har ni inte fått byta koreografi ännu? Då har du nåt underbart att se fram emot! Vi körde hela nya passet igår, och det var fantastiskt! Till och med taichin är bra i det här passet. Allt känns väldigt genomtänkt och rörelserna flyter in i varandra på ett skönt sätt.

Erika sa...

Tack själv vännen!
Åt ännu fler skumtomtar, gott! =)
Har valt tapet till sovrummet idag, tror du kommer älska den, den är tok rosa!! =)

Hoppas långpasset gick bra!

Löpning & Livet sa...

sara & petra: verkligen! :)

therese: nä :( Men det är kul att ha något att se fram mot :)

erika: åh!! :D