fredag 25 december 2009

Min julafton

Första delen av min julafton spenderades hos mammafamiljen. Först lite spring som sagt och sedan tomtegröt, dusch, fix och dopp i grytan (risalamalta för mig) vid lunchtid. Slöande, Kalle-tittande (jag somnade som vanligt en sväng) och sedan julmiddag nummer ett föjt av julklappsutdelning nummer ett. Tyvärr glömde jag helt av att fota denna del av dagen, men under kvällen som spenderades hos pappafamiljen en knapp kilometer bort var kameran med (dock hamnade jag själv inte på bild :):


Julhundar


Minsta julvovven Xelda


Gammelvovven Wilma


Julbord nummer 2


Jultallrik nummer 1 från julbort nummer 2. Veggie såklart


Julgran nummer 2 med pakethög nummer 2


Tomten alias pappi

3 kommentarer:

Petra sa...

Ser jättemysigt ut! Vi hade ingen tomte...eller jo - en osynlig! :)

Snorkkis sa...

Mysigt! Och tro det eller ej; men jag blev riktigt sugen på julmat igen när jag såg dessa foton; tydligen räcker det inte med att åta julbord två gånger om dagen i två dagar :)

Ha en bra fortsättning på julen!

Miranda sa...

...men du fick MATEN på bild :):)