söndag 13 december 2009

Glad lucia!


Kronpåtagning precis innan luciacykel förra året

Ett inlägg om mina äventyr i storstan kommer såsmåningom. Typ imorn. Just nu prioriterar jag annat, men strax ska jag iallafall få springa!

Hoppas ni har en bra lucia- och tredjeadeventsöndag!

3 kommentarer:

Em Löfgren sa...

vilken fin lucia =) =)

sofia sa...

stalkervarning på den här kommentaren, men jag är rätt övertygad om att jag såg dig idag, nere på mariatorgets tunnelbanestation. kan det stämma? jag fick lust att säga någonting, men sen kom jag på att jag inte brukar kommentera här i bloggen, så det skulle ju bara verka konstigt.

men nu när jag ändå skriver en kommentar: gillar verkligen din blogg, du inspirerar!

Löpning & Livet sa...

em: en svart! :)

sofia: oj, ja det kan nog varit jag då! :) Synd att du inte kom fram!