fredag 11 december 2009

Nya älsklingar!!


Det sved lite när jag drog kortet och blev 1600kr fattigare. Men jag fick en jacka (värd 400kr) som present för att jag handlade för så mycket. Pluspoäng till Runners Store!

Äntligen får mina stackars gamla utslitna trotjänare pensioneras. De tog mig runt mitt första marathon samt till rekord på såväl Midnattslopp och Lidingölopp. Plus många, många mil därtill. Men nu får de nog mest stå i garderoben och vila sig. Inte dö, jag kan inte med att kasta skor. Inte ännu. Inte förän garderoben är full av gamla springskor som aldrig används.

Jag har verkligen bara varit ledig idag. Först tänkte vi gå upp och morgonjogga tidigt tidigt innan Martin började jobbet, men det var mer lockande att sova en dryg timme extra. Fast för mig blev det visst tre timmar. Jag åt frukost i lugn och ro och åkte sedan för att fika/luncha med lillasyster. En kort sväng på stan och nu är jag "hemma" på Lilla Essingen och tänkte vila nån timme innan Martin kommer hem och det är dags för den där springturen. Ska bli kul att få springa runt Kungsholmen, precis som så många andra bloggare brukar göra. Ikväll blir det middag och antingen bio eller musik på Strand.

Hoppas ni har en lika underbar fredag som jag!

8 kommentarer:

Anna (Orka mera) sa...

ÅÅÅ nya skor!!! Så där lite lagom avis man blev nu då :)

Snorkkis sa...

Visst är det en nån Newline jacka som man kan packa ihop till en liten boll? Superpraktisk! Kul med nya doijor!

Anonym sa...

Kul med nya skor - trots att det svider i kassan! Jackan ser ju bra ut också! =)

jenna sa...

det låter helt underbart med en riktigt ledig dag! :) nya skor är alltid en himmelsk investering till de som faktiskt tar en framåt under hela ens liv!

Miss Agda sa...

Alltid lika underbart med nya löparskor!
Ps: Det var kul att träffa dig idag!

ingy sa...

Inte illa med kläder på köpet! :) Nice!

Mmm, mycket skit sparar man på... Jag var rädd idag att jag hade sålt fel grejer på tradera, att jag blev lite väl "vräka bort allt"... Men puh, det hade jag inte.

Ja synd! Fast vi hade inte setts ändå för här sitter jag, ensam hemma, sjuk. :( Damn it! Såg verkligen fram emot det, filmtema och allt. Men mår inget vidare, inte schysst att riskera att smitta ner andra heller. Så filmtema hemma istället...

Anna sa...

Nya skor är det absolut mest underbaraste man kan få. Det är en så härlig känsla att få sätta på sig nya skor och ge sig ut. Schysst att de gav dig en jacka på köpet.

Löpning & Livet sa...

anna: men köpte inte du nya för ett tag sen? ;)

snorkkis: jepp+, precis en sån! verkar bra om än lite i tunnaste laget.. men på sommaren blir den nog bra! dock saknar jag fickor..

träningslyckan: jepp så kul, så kul!!

jenna: absolut!

miss agda: tack de samma :)

ingy: stackare! krya på dig!!

anna: ja, man märker verkligen hur slitna de gamla är när man tar de första stegen i de nya! :)