lördag 26 december 2009

Snöigt

Egentligen borde det suttit en bild på ett väldigt vackert och vitt Arvika här, men eftersom jag inte fotat något (och nu är det ju mörkt) får jag visa imorn. Det började snöa igen igår eftermiddag. Lagom till att jag skulle ut på fartleksspring kom det vassa små flingor. (Fartleken gick väl inte nåt vidare direkt. Det är svårt att få till någon vidare kvalitetslöpning när man bara kanar runt u snömodd.) Lagom till att vi skulle åka taxi in till stan lite senare på kvällen kom det lite större flingor. När jag kom ut från utestället var det vitt precis överallt. Megastora vita flingor landade på en mycket snöfylld mark. I förmiddags (när jag vaknat till liv, varför går det aldrig att ta det lite lugnt med vinet på juldan?) var det ett 3,5dm tjockt lager som mötte mig. Så härligt! Nog för att det är segt att springa i snö, men jag hade gärna tagit med mig åtminstone hälften ner till gbg när jag åker imorn kväll. Så himla vackert att det nästan gör ont.

Anledningen till att jag hade planerat att vara icke-bakis idag stavas gästinstruktör. Som tur var försvann bakisheten efter lite mat och en ipren och gänget som kommit för att testa army training fick se en rätt representabel Andréa. Jag kom in i min instruktörsroll och peppade till utmattning. Grymma var de, och jag tror de vill köra igen någon gång vid tillfälle då jag är hemma. Roligt!

4 kommentarer:

ingy sa...

Tack detsamma! :)
Låter som att du haft en bra jul!

Lite vingklippt idag. ;) Men det var en riktigt rolig och udda juldag!

Petra sa...

Hm, knepigt att få upp någon vettig fart i snömoddd...man är nog tvungen att krypa inomhus till löpbandet för att det ska bli åka av :)

Löpning & Livet sa...

ingy: jättebra!

haha, jo man märker att man itne är 20 längre :)

petra: ja tyvärr är det väl så.. fast nu är jag i gbg och där lyser snön med sin frånvaro :(

frida sa...

Det är nog inte meningen att det ska tas lugnt på juldagen. Annars hade vi nog kanske gjort det. Men värt är det och tur att det inte är hemvändarfester så ofta på året.