måndag 28 december 2009

En hals som förstör

Redan igår kände jag de första små tendenserna. Inatt vaknade jag med djävulskt halsont och konstaterade att någon morgonjogg inte vara att tänka på. Två timmars sovmorgon blev det istället och nu gör det inte riktigt lika ont. Men vilodag blir det såklart ändå, så idag dricker jag honungste hela dagen (förutom att handla mat, stressa lite och jobba till sen kväll då.)

Inte någon snö idag heller, men det har åtminstone slutat regna. Det är inte särskilt ofta jag ogillar Göteborg, men när man sett hur fin vintern kan vara och kommer tillbaks till detta elände vill jag flytta på stört.

Hoppas ni får en bra och vit dag!

12 kommentarer:

Cizzi sa...

Krya på dig! Jag skickar lite snö ner till er, här kommer det mer just nu.

Anonym sa...

Nej vad tråkigt! Krya på dig! Själv var jag rädd att bryta lårbenshalsen påväg till jobbet. Nu lunch! (har skrivit ut nya kostschemat - en början!)

rosenblom sa...

Nä, det är inte särskilt löpvänligt i Göteborg nu. Blött, slaskigt och halt. Möjligen regnfritt nu men det går väl över. Krya på dig.

Therese sa...

Nej! Dumma hals. Krya på dig! Och som den optimist jag är så är jag övertygad om att snön kommer tillbaka. :)

Anna sa...

Krya på dig, se till att bli frisk nu. Jag håller tummarna att det bara är något litet skit.

Anonym sa...

Krya på dej, hoppas det går snabbt förbi!

Snorkkis sa...

Krya på dig! Och vilka fina bilder nedan!

Anonym sa...

Stackars dig, men hur sjuk du än är så är jag sjukare ;-)

Lena sa...

Hej! Vilken bra blogg du har :)
Jag råkade hamna här och har kollat runt lite och läst. Du skriver bra! Tydliga träningsmål med bra planering, seriös träning. Bästa träningsblogg jag sett (jag är inte så bevandrad bloggvärlden, men ändå). Blir lite sugen på att starta en egen när jag ser din :)

Det "bästa" med ont i halsen är att det är bra att äta glass då :)
Krya på dig!

Lotta sa...

Krya på dig! Hoppas att det onda snabbt går över!

Petra sa...

Krya på dig! Jag vaknade också med en tupp i halsen, men den försvann efter några timmar...dock läge att ta det lugnt med träningen någon dag, känner jag. Och ja, snön kommer tillbaka!

Löpning & Livet sa...

cizzi: tacktack, jag väntar! :)

river: ja, vem är inte det! (brabra!)

rosenblom: jo man får väl se det positiva och varje dag utan regn är väl en bra dag? :)

therese: det hoppas jag också!!

anna: det var det! tack för tummen :)

träningslyckan: nu är det borta!:)

snorkkis: tack :)

marie: jasså? stackare!

lena: hej och välkommen hit! och tack så hemskt mycket för fina berömet! Jag är inte så mycket för glass på vintern, men annars äter jag massvis vid halsont! :)

lotta: borta!

petra: ja det är alltid bäst att ta det säkra före det osäkra vid halsont!

ALLA: tack för er omtanke!! tror det var den som gjorde mig "frisk" igen! :)