torsdag 24 december 2009

God jul!


När jag kom hem hade även bocken vaknat

Att få vakna till en vit jul tillhör nog inte vanligheterna nuförtiden. När jag var liten gjorde jag det alltid, när jag blev större var det väl någon grön jul emellanåt. Nu sedan jag blivit vuxen är det snarare regel än undantag att julen är grön. Även fast jag under julen flyttar trettio mil norröver.

Men denna morgon var Arvika vitt (jag hoppas att det var så i resten av Sverige också) och jag började julaftonen på precis samma sätt som jag gjort de senaste 3-4 åren. Det har blivit en tradition att morgonjogga på julafton. Vitt, vitt överallt.Fina juleljus i fönstren men en hård sidvind nere vid vattnet. Och jag som trodde att det bara var i Göteborg jag kunde uppleva isvindar mot ansiktet. Dryga 10km lufsjogg i snömodd och tomtegröten smakade ännu bättre än vanligt.

God jul allesamans!

14 kommentarer:

Cizzi sa...

God jul!

Fitnesscoachen sa...

God jul på dig! Underbar start på dagen. :)

Erika sa...

God jul vännen!!

Blev en löprunda för mig också, fast efter tomtegröten... =)

Ha en super härlig julhelg!

Kram!

frida sa...

Mysig start på din julafton. Jag är glad för att alla verkar få en vit jul i år, precis så som jag har det varje år :). En god jul önskar jag dig med skön dialekt i öronen och god mat i magen.

Lotta sa...

God Jul!

Petra sa...

Vilken härlig start på julaftonen! Jag gjorde detsamma, lufsjoggade i snömodden och mådde gott! Kram

Miranda sa...

Åh optimal julafton :)God jul!

Anonym sa...

Hoppas du har haft en God Jul gumman!
Kramar.

Johan sa...

God jul och gott nytt år! Kör hårt med träningen och bloggandet nästa år med! :) Mvh Johan

Jenna sa...

Härligt med morgonjogg! Vill oxå önska dig en God jul och ett par riktiga härliga och avkopplande juldagar Andréa!

MarathonMia sa...

God fortsättning! Hoppas du fick en bra julafton!

Löpning & Livet sa...

Tack de samma sötisar!!

Annika sa...

God fortsättning! Jag åt (och äter mer eller mindre konstant) både skinka och julgröt :) Så mycket mycket gott!

Miss Agda sa...

God fortsättning! Fin rosa outfit också :) Kram