måndag 7 december 2009

Fyra nyanser av rosa

Fyra nyanser av rosa - rubriken har inget med texten att göra

Idag hade vi avslutning med löpgruppen. Det betydde långpass och kanske rekord för ett par stycken. Roligt! För några år sedan var 17km helt sjukt mycket för mig och kanske var det så för vissa idag. Men referensramar ändras och snart är det en liten bit kaka för alla. Idag blev det ganska exakt 17km i ett för mig väldigt mystempo, för vissa kanske ännu mer mystempo (Men ett tempo som trots allt var nödvändigt för att orka. För på slutet var nog en del ben rätt stela.) och för vissa lite över mystempo. Duktiga var de allihop i vilket fall. Jag är stolt över er alla! Det är så kul att få så mycket uppskattning för det man gör! Jag menar, hur mycket gör jag egentligen? Jag gör det roligaste jag vet plus det roligaste jag vet. Jag springer och jag pratar/förklarar träning plus peppar och motiverar. Och jag får så himla mycket tillbaks!

7 kommentarer:

Generalen sa...

Tack för ett bra pass igår. Jag satte ju iaf rekord, har aldrig sprungit så långt förut, eller så långsamt;)

Anna (Orka mera) sa...

Härligt! Börjar själv bli lite nervös för min löpgrupps-premiär i januari! Måste vara jättekul att motivera folk och lära folk mer om denna underbara träningsform!

Cicci sa...

det låter roligt! Ja jag ska följa Szalkai på et ungefär, lite ändringar blir det ju. Var inte så vinnande koncept för mig med tiden 5:30 men jag klarade det ju iaf! Så nu är det bara att köra på, gilar att ha ett schema så det känns som om man lägger ner den tid som behövs iaf. Att man gör det någorlunda enligt alla konstens regler!
Lycka till nu framöver =)

Fitnesscoachen sa...

Vad roligt det måste vara att få dela med sig av sin passion så!

Anonym sa...

Låter kul! Fast jag är besviken att jag inte kunde hänga med på nåt pass... Men det kanske blir en nystart till våren?

Löpning & Livet sa...

jonathan: tack själv! och grattis till rekordet :)

anna: du har ett kul jobb framför dig!

cicci: ungefär som mig då :)

madde: jepp, du kanske ska hänga på i vår? :)

johan: nåt drar jag nog igång i vår, men om det blir i sportlifes eller min egen regi återstår väl att se..

Gabriella sa...

Vad är det för löpgrupp? :) Jag börjar bli lite trött på att springa själv så en löpargrupp hade varit trevligt att få springa med ibland.