tisdag 15 december 2009

Hektiskt

Jag är igång med min maraträning och idag ska jag klämma in ett fartlekspass (som ser ut som följer enligt mina anteckningar i min träningsdagbok på Funbeat: 3km uppv, 16-17min - 5km fartlek, 26min (plus 3 koord.lopp) - 3km nedv, 16-18min enl pr) mellan en halv dags jobb, allmänt fix och armyinstruerande. Det är en hektiskt tid nu innan jul för mig liksom för de flesta. Jobb varje dag utom torsdag (då jag måste springa runt och fixa med julklapparna) fram tills jag åker hem för fem dagars julledighet på tisdag eftermiddag. (Men jag ska som sagt inte klaga, jag har jobb december ut, hur det ser ut i vår vet man aldrig.)

Fast idag fick jag faktiskt sovmorgon, till och med mer än jag tänkt då jag råkade somna om och vakna kvart i åtta istället för att gå upp vid sju. Men jag vet inte om det hjälpte för jag verkar ha vaknat på fel sida och ingenting känns bra. Kanske är det bara bristen på allt bra från helgen som gör sig påmint. Kanske är det hormoner som är elaka. Oavsett så hoppas jag det ordnar upp sig under dagen. Om inte annat med hjälp av lite fartlek. Om inte det räcker kanske armyinstruerandet gör det. På nåt sätt blir det nog bra.

3 kommentarer:

Anna sa...

Du är drottningen av effektivitet. Bra jobbat Andréa. Jag vill också marathonträna en massa rolig fartlek. Jag håller tummarna att du kommer bli överrumplad med en massa roligt jobb efter nyår.

Anonym sa...

Bra gjort att redan vara igång med maraträningen! Så strukturerad är inte jag tyärr, men det kanske kommer :)

Löpning & Livet sa...

anna: nja.. snarare är jag väldigt oeffektiv :) nog därför jag stressar upp mig så lätt :)

johan: bara att ta efter :)