tisdag 8 december 2009

På väg mot nya möjligheter

Nu kan jag ÄNTLIGEN avslöja en av mina "hemligheter"!!




Från och med årsskiftet kommer jag att vara en del av team Sportlife! Det ska bli både jättekul och jättespännande, även om det såklart känns tråkigt att behöva lämna de goa medlemmarna och de galna instruktörerna på Active Wellness som ju varit en stor del av mitt liv de senaste åren. Jag har ju trivts väldigt väldigt bra där och ser många därifrån som mina nära vänner, men är man en prestationsmänniska som jag behöver man nya möjligheter till utveckling. Det här känns som ett naturligt steg.
Jag kommer sakna den familjära och mysiga stämningen på Active jättemycket, men ett större företag innebär ju större möjligheter. Och jag vill utvecklas i allt jag gör. Så från och med vecka 1 kommer jag köra cykel 60 på onsdagseftermiddagar istället för cykel 45 på torsdagmorgnar. Och det roliga är att det är på en anläggning jag tidigare jobbat på, men då på den kedja som ägde den innan Sportlife tog över. Någon fast Armyklass har jag inte i nuläget, men saker kan ju förändras snabbare än man tror. Och i vilket fall som helst lär det ju finnas vick att ta.





För att fira detta (plus det faktum att jag fick mina skattepengar förra veckan) gav jag mig själv en förtidig julklapp. En enkel men snygg kläning som funkar både till vardags och fest, samt en bh ur HM´s Sonia Rykel-kollektion! Egentligen tycker jag att den var för dyr (300kr) men den satt så sjukt bra att jag intalade mig själv att jag faktiskt är värd den. Visst håller ni väl med om det? :)

19 kommentarer:

Fitnesscoachen sa...

Grattis, superkul! Nya utmaningar behöver man alltid. Och ja, sjukt snygg BH, den förtjänade du! ;)

Em Löfgren sa...

men stort, enormt stort, grattis!!!! vad roligt!!!!!!!!!! =) =)

Sofy sa...

klart vi håller med. Grattis till det nya jobbet!!!

Sofy sa...

ps, jag har mailat på premeramailen!

Anna (Orka mera) sa...

Wow, vad roligt! Grattis i massor och lycka till!!!

Erika sa...

Klart att du var värd!!
Stort grattis till Sportlifejobbet!

Kram!

Susanna sa...

Åh ser fint ut! Skönt att du äntligen fick shoppa lite!

Johanna sa...

Åh så roligt! Grattis!!

Felicitas sa...

Stort grattis, vad härligt!! Och klart att du var välförtjänt av den fina klänningen!! :D

House Of .... sa...

Grattis!! Du är grym tjejen, det vet du va?? =)))

Snorkkis sa...

Grattis - vad spännande! Och vilken fin klänning!

Cecilia sa...

Grattis! Klart man ska fira när det händer något sånt här!

Anonym sa...

GRATTIS OCH VÄLKOMMEN TILL TEAM SPORTLIFE!Nu har jag ju vetat om denna process väldigt länge, men nyheten att du numera tillhör Sportlifes team är jätterolig. NU är vi ju kollegor. Och nu kan vi teama och hitta på massa galenskaper!

Ses på jobbet då! hehe

Löpning & Livet sa...

Tack för alla era snälla ord!! Jag blir ju nästan lite rörd :)

Nu är det ju inget "riktigt" jobb utan bara en bisyssla (om än väldigt väldigt rolig sådan!) men det är klart jag är glad! Tänk om jag kunde få ett jobb också, då skulle de flesta delarna av livet vara super!

Malin sa...

Stort grattis!!Klart du måste fira med lite shopping! :)

Marre sa...

Grattis, Andréa! Kul med en ny utmaning. Och självklart är du värd en belöning!

Sofia sa...

Hej Andrea! Vad kul att det gick så bra för dig, jag tyckte att du gjorde en mycket bra audition. Själv ska jag tillbaka i januari för ytterligare en audition men förhoppningsvis blir vi kollegor nån gång i framtiden. Hälsningar Sofia

Anonym sa...

Grattis till Sportlife-tjänsten eller vad man ska säga. Fast jag kommenterar inte BHn... Ska nog kanske inte kommentera andra än frugans underkläder :)

Petra sa...

Håller med, supersnygga grejor i Rykielkollektionen! Jag klickade hem en hel massa :)