onsdag 2 december 2009

Föreläsning & vinOm några timmar ska jag på en föreläsning med Jonas Colting. Det ska bli väldigt intressant då jag och han verkar ha lite olika åsikter om det här med mat och sånt. Inte om allt men om en hel del. Iallafall utifrån den bild media ger av honom, fast om den stämmer vet man ju aldrig. Men oavsett om mediabilden stämmer eller inte ska det bli väldigt intressant att få skaffa sig en egen uppfattning om honom. Inte minst för att han trots allt är en imponerande och cool idrottare!

Efter föreläsningen blir det ett glas vin eller två med med en snygg tjej. Vi har som alltid saker som det måste pratas om. Både viktiga och oviktiga, meningsfulla och meningslösa. Vi är nog så som tjejer är mest tror jag.

5 kommentarer:

Anna (Orka mera) sa...

Å det var ju den jag ville gå på!! Blir spännande att höra vad du tycker!

Malin sa...

Nu blir jag lite avundsjuk. Colting är helt klart en grym idrottare! Läste också om hans kost, och känner precis som du att vissa av hans åsikter bör ifrågasättas. Speciellt om man tränar hårt. Men det tar ju inte ifrån honom att han är en stor idrottare och inspiratör!

Hoppas att du får en givande och trevlig kväll!

mikael sa...

Den nivå som de flesta av oss ligger på i träningsmängd skulle inte ta skada av en mer fettrik kost.

Hade också velat lyssna på Colting. Trist att man missade det

Löpning & Livet sa...

anna: nu finns "recension" :)

malin: supertrevlig kväll var det!

mikael: absolut och varken jag eller nuvarande rekommendationer förespråkar någon lågfettskost. Framförallt inte till idrottare!

det kommer säkert fler chanser att lyssna på honom!

Mikkan sa...

grymme, det hade jag verkligen velat gå på, hoppas det var så bra som man förväntar sig!