söndag 6 december 2009

Ge dig själv en julklappKlicka på mig!

Vill du satsa lite mer på din idrott nästa år och förvissa dig om att du äter på ett sätt som optimerar din prestation? Kanske är du bara nyfiken på hur dina matvanor egentligen ser ut? Eller vill du kanske gå upp eller ner i vikt?

Just nu är det halva priset på kostrådgivning!
Ge dig själv en julklapp!

2 kommentarer:

Jenna sa...

Hej Andrea!
Jag läser kostvetenskap precis som du har läst :) Just nu går jag kostvetarlinjen på Uppsala universitet men kämpar för fullt med att komma in på Dietistlinjen. Vad kul att du har gått kost & firksvårdsprogrammet där borta, för det var ett av alla alternativ som jag kikade på förut. Hur ser drömjobbet som du väntar på ut? :) Är väldigt nyfiken eftersom denna branch än i dagsläget känns lite luddig och som att den blir lite grann vad man gör det till..
Jag misstänker att ditt egna företagande oxå har med temat att göra? :)

Löpning & Livet sa...

så kul! grattis till en väl vald kurs! det jobbiga är bara att det inte finns så mycket jobb, men precis som du säger så blir det nog rätt mycket vad man gör det till.. och sen är jag övertygad om att det kommer att finnas, om inte ett överflöd så åtminstone rikligt, med jobb om ett par år..

mitt egna företaganade är ju verkligen bara en bisyssla i nuläget, men vem vet vad det kan leda till.. någon gång ska jag jobba med elitidrott och idrottsnutrition på heltid!! :)