tisdag 22 december 2009

På plats i värmlandsskogenEfter en tågresa som, precis som för det mesta, tog mycket längre tid än den skulle, är jag nu på plats i soffan hemma hos pappafamiljen. Känns bra även om det redan när jag klev av tåget började klia lite i mig. Jag blir så lätt rastlös i den här stan. Inte för att jag brukar göra så värst mycket annat än äta, träna, sova, jobba, data (alltså blogga, läsa bloggar, facebooka och annat superviktigt) och försöka klämma in dejter med mina vänner hemma i gbg, men det är som om bara tanken på att det inte finns någonting att göra här gör mig rastlös. Fast samtidigt blir jag fruktansvärt lat också. Det brukar ju bli lite si och så med träningen när jag är här, så min planering är faktiskt ganska tunn. Ett par löppass jag "måste" få till, resten är bonus. Lika bra att passa på att vila extra när man vill. Mina ben har många mil att springa framöver.

10 kommentarer:

Mikkan sa...

Åh, härligt med vila i skogarna. Vilken underbart fin vovve du har!

Jenna sa...

Här blir det oxå helt klart mycket vila under julen :) det är den tiden på året då jag verkligen vägrar att planera och klämma in saker som det lätt blir annars. Träningen kommer faktiskt bara bli under tiden som "blir över".
Jag blir dock oxå lite rastlös genast när jag inser att jag inte har några vanor, rutiner, eller "måsten" att anpassa mig efter! Men egentligen så är det en ruskigt välbehövlig period att ha nu och få tid med det som faktiskt betyder allra mest :)

God jul Andréa! Och gott nytt år om vi inte synes i bloggosfären innan 2010!

Petra sa...

Men det later ju som du gor helt ratt - vila nu nar du kan och om du far in nagra traningspass emellanat sa far det bli en bonus! GOD JUL Andrea och ha en harlig semester hemma i skogarna!! (Det maste vara jattevackert just nu med all sno...)

Malin sa...

Söt hund!
Blir oxå lätt rastlös, tur att jag bara har två mil "hem".
God Jul på dig med!

Josa sa...

Håller alla tummarna för dig!! Är i samma sits själv men, för mig kom ingen lycka :S

Sara sa...

Välkommen till Arvika ;) Jag befinner mig 2,2mil utanför - ÄLGÅ! SKa försöka springa lite jag också men...nja blir nog ganska möcke vila å!

Marre sa...

Mysig bild - ge mig köttbullarna nu när jag varit så duktig och ser så gullig ut.... Hoppas du får en bra jul, jag brukar också börja julen med en stresskänsla och vilja att göra en masssa. Sen ligger jag där som en blöt hög i soffan och tycker att det är jobbigt att fylla på godisskålen... God jul, Andrea!

Petra sa...

Vilken söt bild :) För mig blir det jullöpning imorgon förmiddag, annars kan jag inte sitta still resten av dagen. God jul! Kram

Miss Agda sa...

Jag tycker också att du ska gå på känslan under ledigheten och träna när du känner för det. Många julkramar!

Löpning & Livet sa...

två st faktiskt! :)

jenna: exakt! och det bästa är att vi ju bara blir starkare och snabbare av det! :)

petra: tack desamma!

malin: god jul!

sara: låter som en bra blanding :)

marre: men godis hör julen till!

petra: precis som för mig!

miss agda: asbolut! blir ett par lugna veckor nu, först denna hemma i värmland och sedan kommande då jag jobbar sjukt mycket plus har besök :)