fredag 22 maj 2009

NEJ!

Vaknade tidigt i morse med antydan till förkylning i kroppen. Det kan inte hända nu, det får inte hända nu. Kravlade mig upp och tog mig bort till World Class city där jag skulle få följa med BBC-deltagaren Erika på ett cykelpass. Osmart? Kanske, men jag kände att det nog skulle funka bara jag tog det lite lugnt. Det gjorde jag också. Väldigt lugnt. Vet inte om det var fel på klockan men pulsen var sjukt låg hela tiden. (Har inte kollat genomsnittet och klockan ligger långt bort och jag är för lat för att hömta den) Det var i vilket fall som helst ett helt ok pass förutom att jag irriterade mig på att han (instruktören alltså) envisades med att kolla ner i marken nästan hela tiden, plus att han körde jumps på fyror. Ogilla! Helt ok musik dock och jag hade ju trevligt sällskap så förkylningssymptomen försvann rätt fort.

Efter pass och dusch gick vi vidare för frukost på cafét intill. Lite träningsprat och en allmänt trevlig stund innan det var dags att bege sig hem. Då kom den. Tröttheten alltså. Var nära att somna på vagnen och orkade knappt gå av för att gå sista biten hem. Väl hemma stupade jag ner i sängen och sov tills den dumma telefonen ringde. Nu känner jag mig både piggare och inte alls förkyld nästan. Men jag ska vila lite till innan det är dags att jobba ikväll. Regnet öser ner utanför och jag är allmänt deppig av olika anledningar så det passar bra. Sen vaknar vi och tar nya tag!

6 kommentarer:

Malin sa...

Inte du med! Det vill jag inte höra talas om! Vi ska ju vara pigga & alerta nu! :(

Anna sa...

Inte sjuk nu Andéa. Vila, vila och vila. Du ska till Maran, det bara är så. Jag tror nämligen att du kommer göra ett fenomenalt bra marathon. Så se nu till att ta det lugnt!

Erika sa...

Hoppas vilan gjorde susen och förkylningen håller sig borta! Kul att du var med på passet imorse! Och roligt att du störde dig på att han tittade ner mkt, har jag aldrig tänkt på fast när du säger det så kan jag hålla med om att det stämmer nog... =) Ha en bra helg! Kram

MarathonMia sa...

Depp nu, lycka om dagarna sju. Som det ska vara alltså. Men se till att sova bort det där förkyldliknande - låter ju inte skoj alls!

Anna sa...

Åhh din stackare! Vila ordentligt nu!

Löpning & Livet sa...

tack för stödet! jag blir nog bra nu.