torsdag 21 maj 2009

Blå armbågar och lätt yrsel

Men mest av allt var det kul. Underbart kan man säga. I love army camps!

Vi började med en lugn jogg på ca 1,5km bort till en stor gräsplan där vi sedan höll till. Många människor passerade och kollade skeptiskt på oss där vi (vuxna människor) rullade runt i gräset och antagligen såg allmänt galna (men glada) ut. Ruscher, pushups, situps, mera ruscher, "armbågsgång" med fötterna släpande efter, chinesgång (fråga mig inte varför det heter så), grodhopp med efterföljande kullerbytta, vanliga grodhopp (inga upphopp idag, konstigt!), mountainclimbers, planka, klättrande planka, massa mera ruscher, olika axelövningar, baksida benövning, lite svikthopp, ännu fler ruscher och slutligen jogg tillbaks till utgångspunkten i skatås. Där fick vi faktiskt stretcha.

Förutom blålila armbågar och lite lätt illamående och yrsel efter alla snurrar (man ligger raklång på gräset och rullar en viss sträcka och tillbaka. Efter några varv har man en gratis fylla. Efter hela sträckan plus tillbaks mår man rejält illa. Efter grodhopp med efterföljande kullerbytta några gånger vill man nästan spy. Inte för att det är jobbigt utan för att alt snurrar och man inte mår bra.) är jag vid gott mod. Det var inte riktigt lika jobbigt som i tisdags och jag kände mig lite starkare, lite bättre och lite gladare.

Snart glass i solen. Ikväll lite lugn löpning. Förhoppningsvis med sällskap..

5 kommentarer:

Sara (Träningsglädje) sa...

du är för skön. OCH SNACKA OM ATT DU ÄR VÄLTRÄNAD!!! njut av glassen!

Madde sa...

Halloj! Härligt att du hade skoj, jag tyckte också det var grymt kul, och lagom tufft! :) Här kommer iaf länken till min blogg!
Mvh Madde
http://new.shapelink.com/sv/blog/maddej_007

Train'in sa...

Låter ju hur kul som helst!

MarathonMia sa...

Vi pratar samma språk.

Löpning & Livet sa...

sara: :)

madde: ska kolla in!

anna (?): jepp, hur kul som helst! :)

mia: såklart!