lördag 30 maj 2009

42 195m

Klockan är strax före tio och det är fyra timmar kvar till start. Det konstiga är att jag fortfarande inte är nervös. Eller, jag är lite orolig för hur jag kommer klara av värmen barar eftersom jag brukar ha väldigt svårt för att prestera i gassande sol. Men det är ingen idé att slösa energi till att tänka på det, det blir som det blir. Tidsmålet får väl kanske revideras något, men mitt primära mål är ju ändå att ta mig runt på ett bra sätt. Jag har aldrig sprungit ett marathon innan och vet ju faktiskt inte hur kroppen kommer att reagera.
Det kommer gå hur bra som helst. Jag har tränat superbra hela vintern och våren, jag är förberedd och uppladdad, jag är bra jag är stark och jag kan!

För den som vill följa mig har jag startnummer K303. Info om hur man följer via sms finns här.

Jag är bra, jag är stark och jag kan!

4 kommentarer:

Susanna sa...

Det klart att det kommer att gå hur bra som helst, du är ju i världens grymmaste form. Dessutom är du en väldigt väldigt bra människa på alla andra sätt och vis också, tack så mycket för det bestämda messet igår, det var viktigt.
Lycka till superwoman!

Anna (Orka mera) sa...

Lycka nu så mycket till!!! Sitter själv och svär över chipet och och pappersremsan....

MarathonMia sa...

Du vill, du kan, du orkar!

Cizzi sa...

Stort lycka till!