fredag 15 maj 2009

Laddad??

Jag käner mig så sjukt oladdad inför imorn. Inte oladdad som i att jag inte vill springa, eller oladdad som i att jag inte har tränat tillräckligt. Inte heller oladdad som i att jag är nervös eller nåt sånt. Jag är bara oladdad helt enkelt. Men det blir nog bra. Ska iväg och hämta nummerlappen och avundas alla som kan shoppa nya fina kläder och skor. Själv får jag hålla mig till två påasar Vitargo och fönstershopping (eller vad säger man?). Kanske kan jag även bli smittad med lite adrenalin och nervositet och bli lite laddad? Hoppas på det.

Lite umgänge med superlöparen, fika på stan och BästisEllens ankomst ikväll kan nog få mig i bättre mood också. Lite pratprat, godisätande, vitargoslurplande och studerande av bansträckningen (tydligen omgjord lite) kan nog få mig laddad. Om inte annat kommer jag vara det när jag står på startlinjen.

Men det blir ju en lite annorlunda känsla när jag medvetet ska ta det lite lugnt. När jag vet att jag inte behöver pressa mig själv. När jag bara kan springa runt och njuta av bästa staden, all löpglädje och (förhoppningsvis) solen som skiner sådär lagom mycket.

Vilken lyx!!

(Nu blev jag lite laddad tror jag)

12 kommentarer:

Marre sa...

Lycka till! Du kommer säkert att bli laddad när du väl kommer på plats och blir "smittad" av andra löparnördar. Skönt att bara kunna glida med och inte behöva pressa! Jag kör samma strategi som du efteresom jag också ska springa maran om två veckor.

Train'in sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Anna (Orka mera) sa...

Haha, det där har jag också försökt... glida och ta det lugnt... det funkar inte! När man står där med allt folk och alla stämning, då glömmer man allt vad maran heter...

Sen får man äta upp sitt misstag i två veckor med stela ben innan det är dags för maran. Så var det i alla fall för mig förra året :) Lycka så jättemest till nu om vi inte ses i någon bajamajakö innan start!

Erika sa...

Du kommer bli laddad när du kommer dit för att hämta ut nummerlappen! Jag var där igår och hämtade åt min bror och blev sjukt sugen själv på att springa! Dämpade suget med att shoppa en löparjacka, ett par tights och en keps... =) Lycka till med laddningen! Kram

Malin sa...

Låter inte alls fel att bara glida fram imorgon. Du kommer nog vara sjukt laddad imorgon med all publik. Jag lovar att heja på dig om jag ser dig ;) Kommer stå i publiken i år. Vem vet kanske jag blir löpsugen till nästa :)

lina sa...

Lycka Till!!!

Anna sa...

Imorgon kommer du vara tokladdad. Jag får ont i magen bara jag tänker på det. Men det är en härlig känsla. Ska bli kul att komma hem till din stad!

Löpning & Livet sa...

marre: jo så är det säkert! härligt, då är vi två :)

anna: haha, men jag ska verkligen försöka! :) Vill verkligen vara mitt bsäta jag på maran och då MÅSTE jag ta det lugnt nu! förra året tog det längre tid än jag trott att återhämta mig efter varvet så det var tur att jag inte sprang maran då..

erika: ja, antagligen! :) Synd att du inte ska springa!

malin: ja, säg hej! men jag kan vara lite inne i min egen värld med min musik så du får vifta och tjoa :D

lina: tack!

anna: du är välkommen! :) Säg hej om du ser mig! (själv är jag typ blind när jag är fokuserad)

Unknown sa...

Lycka till!
Inte heller laddad, men det kanske kommer imorron :)

Malin sa...

Det lovar jag att göra! :)
Alltid kul att se "bloggfolket" irl! Stort lycka till du med! (Även om du bara ska träna) ;)

Erika sa...

LYCKA TILL!!

Snorkkis sa...

Lycka till med lyxlöpandet! Låter ju som en prickfri uppladdning!