lördag 9 maj 2009

Långpass + yoga + party

Klockan är strax för sju. Det är lördag morgon. Frukosten ligger i magen och kaffet finns i en kopp på bordet. Om en timme planerar jag att vara utanför dörren. Det ska springas långpass. Det ska springas jättelångt. Jag ska springa det längsta jag någonsin gjort. Sen ska jag vara tillräckligt pigg för att ta mig till gymmet och spendera resten av dagen med att fota och filma yogakonventet som pågår idag. Om jag orkar och inte är totaldöd skulle jag gärna vilja testa dagens sista klass; "Hot Yoga". Jag vill men kroppen får bestämma. Sist men inte minst vankas inflyttningsfest hos supersus. För mig blir det en lugn tillställning då jag dels jobbar hela dagen imorn och dels inte vill dricka så mycket nu när jag ska tävlingsträna (träningstävla?) om en vecka.

Hm.. Var springer man för att få ihop 33-36km? Får nog ägna lite tid till att fundera ut det nu. Ha en bra lördag!

3 kommentarer:

Anna sa...

Vilken underbar lördag du har framför dig.

Erika sa...

Perfekt upplägg på en ledig dag!

Malin sa...

Hoppas långpasset gick bra och att du inte gör slut på all energi så att resten av dagen blir trevlig! :)