måndag 4 maj 2009

Cykel x 2

Snart dags att gå iväg och instruera dagens andra cykelpass. Blir nog extensiva intervaller tror jag. Hade en plan om att fixa ihop ett nytt pass, men när Ellen ringde och sa att vi antagligen skulle fylla i mer saker på våra deklarationer än vad jag trott, fick den planen stå tillbaks. Jag gillar INTE skatteverket! Mest för att jag är så dum och fattar noll av allt som har med skatter, deklarationer och ekonomi i allmänhet att göra. (Min ekonomilärare och klassföreståndare från gymnasiet skulle nog döda mig om han läste det här, jag hade liksom MVG i företagsekonomi. Undrar var de kunskaperna tagit vägen..)

Efter cyklandet blir det kanske lite bålstyrka. Inget springande idag alltså, men det är ganska skönt. Det blåser ju nästan halv storm ute.

I´ll be back!

4 kommentarer:

Cizzi sa...

Ja, usch för deklarationer. Eftersom jag fick F-skatt i december (men företaget startade i nu i januari) är jag tvungen att ansöka om förskottsbetalning för att få tillbaka min skatt för förra året. Hoppas att de är snälla och tillmötesgående nu. Annars blir jag arg. Nästa år sitter vi däremot i samma båt.

Mela sa...

Nu gör du det igen. Nedvärderar dig själv, alltså. Sluta med det! Det är så onödigt! Det finns tillräckligt med folk runt om i världen som säger dumma saker - du behöver inte vara en av dem...

Alltså: du är jätteduktig på deklarationer och skatter och sånt - men tycker att det är förbannat tråkigt - right?!?

Susanna sa...

Åh så frustrerande att behöva fixa med det där igen! Hoppas det löser sig!

Och ja, det blåste rejält! För det mesta var det dock bara svalkande skönt :)

Löpning & Livet sa...

cizzi: ja så TRÅKIGT! och svårt.

mela: haha.. ja, jag är nog bra på det.. men det sägs med ett leende och inte på sås tort allvar :) men ok, jag fattar men tycker det är tråkigt! :)

sus: hoppas vi gjorde rätt, nu är det försent..

Och så fick du ju träffa musse :)