fredag 29 maj 2009

På plats där det händer

Sent igår kväll/natt kom vi fram. Jag bor tillsammans med Martin och hans kompis Jonas, som också ska springa, i en lånad lägenhet. Det känns ju lite roligare att ladda tillsammans än själv. (Men vi ses ju ändå Ellen!)

Herrarna är ute och handlar frukost medan jag latar mig (precis som det ska vara alltså ;) ) och när den är uppäten tänker jag lata mig lite till. Sen tänkte vi ta oss ut på en lätt och kort jogg för att få igång benen som har vilat i två hela dagar nu. Vi bor på Östermalm så det blir väl någonstans där i krokarna. Kanske spanar vi in delar av banan och tar en sväng ut på gärdet. Där bor ju min syster också så en kaffe kanske man kan få?

Därefter tänkte jag fika med bästisEllen, hämta nummerlapp och gå på pastaparty. Men nu måste jag visst laga gröt..

8 kommentarer:

Cecilia sa...

Lycka till i morgon!

Anna (Orka mera) sa...

Låter som en bra dag! Själv är jag snart på plats! Får se om vi ses bland nummerlappar och pastapartyn. Vad jag minns från sportmässan förra året var den aptrist och avklarad på två röda :(

Erika sa...

Stort lycka till imorgon!! Ska hålla tummarna men det lär inte behövas! Du kommer göra ett grymt lopp!! =)

Kramar

Anjo sa...

Lycka till.

Sofia sa...

Lycka till!

Malin sa...

Perfekt att bo så nära! Kul att ladda med flera andra också. Jag känner mig lite ensam på så sätt. Visserligen har jag sällskap av sambons farbror, men han är ju en gammal veteran, så det blir inte riktigt samma sak... Ja,ja, det blir nog bra!

Ett stort lycka till i morgon! Det kommer gå fint!

Lotta sa...

*pepp* Lycka till imorgon!!

Anna sa...

Lyca till i massor!!!