måndag 18 maj 2009

Tillbaks på banan

Igår kväll tog jag en minikort återhämtningsjogg. 4,2km i 6:15-tempo. Med håll från första till sista steget av någon anledning. Det var alltså inte en av de trevligaste turerna jag varit ute på. Men kroppen kändes bra! Lite stel i vänsterlåret där jag har en stor knuta, men det var ju inte så oväntat. Massage, massage, massage som sagt..Nu i eftermiddag fick jag hoppa in och vicka på ett 45 minuters pass och nu har jag landat i soffan med lite mellanmål och slapping. Klockan tio ska jag vara övningsdeltagare på ett body balancepass igen. Härligt!

Tillbaks på banan alltså. Imorn kväll är första army camp-passet!

4 kommentarer:

Em Löfgren sa...

kul med armycampet!! =) jag vill oxå testa! låter ju skitskoj!

Snorkkis sa...

Full rulle med träning här som vanligt. Vilken energi! Och kroppen tackar säkert för joggingen igår. Brukar göra susen med lite lätt aktivitet för att få igång blodcirkulationen och återhämtningen!

Anna (Orka mera) sa...

Å Army camp!! Låter hur kul som helst!

Löpning & Livet sa...

em: ja, säg bara till om du har vägarna förbi gbg!

snork: jo, det är ju det :) ja, jag upplever att jag återhämtar mig mycket bättre med lite kort och snigellångsam jogg än bara vila..

anna: sjukt kul var ordet ja! :D