söndag 3 maj 2009

Lite update

Dagarna går fort och nån bloggtid har inte riktigt funnits. Men vi tar det från början:

Torsdag: Efter mitt lyckade långpass bar det som sagt iväg på 30 års fest. En mycket trevlig och lyckad sådan med massor av skratt och annat som hör till... ;)

Fredag: Eftersom jag nog överskattade min alkoholtollerans något var jag sjukt bakis första halvan av dagen. Lite pickninck i solen med underbara vänner och lite obligatoriskt telefonskvaller botade dock det mesta. Pizza, godis och film med Martin på kvällen var också bra. Fast jag blev så trött och skickade hem honom rätt tidigt, sen somnade jag redan vid halv elva :)

Lördag: Gick upp redan vid sju för att äta frukost. Lite slappande och sedan iväg till gymmet för att lämna av lite saker innan jag sprang iväg ner till banan vid ullevi och sprang 8x600m. Jag tror att min form äntligen börjar komma, för passet gick riktigt bra! Jag kunde hålla ett bra steg och även en hysat bra fart på runt 4:15-4:20 min/km utan att samla på mig förmycket mjölksyra. Ingen racerfart direkt, men så är jag ju heller ingen racerlöpare..

Tillbaks till gymmet (även kallat fritidsgården, man blir alltid kvar där mycket längre än vad man tänkte bara för att det finns så mycket att prata om med så många :) ) för 30min core, lite mera skvallrande om torsdagens fest och sedan lite benstyrka innan det var dags att möta upp mamma som kom på besök. En tur till Ikea, lite shopping på stan och sedan utemiddag innan slöande i soffan och en dålig film som jag inte ens minns namnet på.

Söndag: Vaknade tidigt och gav mig ut på en skön 10km runda. Lite träningsvärk sedan gårdagens benstyrka men ändå ville benen springa fort. Nästan fortare än vad jag tycker är bra utan mat i magen. Men sånt kan man ju inte klaga på! Så himla skönt att kroppen börjar bli normal igen!!

Lite mera shoppande (dock inte jag, bara mamma) och lunch på stan innan det var dags att komma tillbaka till verkligheten och jobbet igen. Men bara för 4 timmar. Sen ska jag vara övningsdeltagare på ett Body Balance pass följt av Sällskapande med Powersusanna! Sen är helgen tyvärr slut. Imorn måste jag nog plugga..

4 kommentarer:

Snorkkis sa...

Härligt att formen känns så bra! Och vad du hunnit med mycket under helgen!

Erika sa...

Vilken härlig helg :)

Siktar du på någon speciell tid på Varvet?

Cizzi sa...

Låter som en bra helg =)

Löpning & Livet sa...

snorkfröken: ja, det känns super!!

erika: jag siktar på att hålla mitt tänkta maratempo på 5:20min/km

cizzi: jepp! :)