torsdag 21 maj 2009

Army ladd

Eftersom det är helg idag så sker army campen på förmiddagen. Jag råkade sova lite länge så nu kommer det bara finnas frukost i magen. I kombination med träningsvärk i benen kan det bli en hård förmiddag. Tur att man gillar att plåga sig själv. Tur att man inte är som de andra;


Ladd, ladd.

5 kommentarer:

Erika sa...

Bra ladd musik! =) Det väntar dock inget army för mig men jag hoppas på att få till några riktigt snabba varv i Skatås... Kör hårt på armyn! Ses imorgon, kram

Malin sa...

Lycka till! Nya rekordförsök idag? :)

Susanna sa...

Lycka till! Själv plågade jag mig igenom en jogg med fantastisk träningvärk i rumpan, det var inte helt bekvämt. hoppas det går lättare för dig!

Anonym sa...

ÅHHHH VÄRLDENS BÄSTA ARMY LÅT!! =)
Bra kämpat idag!
/J

Löpning & Livet sa...

erika: ja de gick ju jättebra för dig! :)

malin: alltid ;)

sus: bra gjort!

j: jo!