måndag 11 maj 2009

Ännu en måndag

Trött efter en i princip sömnlös natt men vid gott mod ändå. Morgonens cykelpass gick superbra och jag har nu äntligen fått klart ett nytt 60 minuters pass som kommer köras om knappa två timmar. Hoppas på samma sköna flow även då.

Ingen löpning idag men igår kväll var jag ute på en kort återhämtningsjogg för att få igång cirkulationen lite. Tyvärr tilltog stelheten (speciellt i vänsterbenet) mer ju längre jag sprang men lite massage gjorde det något bättre. Är samma känsla som jag hade för ett par veckor sedan; en stor hård knuta i framsida lår. Jag får fortsätta massera och ta det lite lugnt.

Eftersom jag ser lördagens gbgsvarv som ett träningspass, ett snabbt långpass, kommer jag träna på ungefär som vanligt den här veckan. Kommer dock ta en extra vilodag och vara extra nogrann med att få i mig all mat jag behöver och helst ligga på plus de sista dagarna.

Nä, nu måste jag skynda iväg till apoteket och hämta ut allergimediciner mm. Sen cykling som sagt och även lite bålstyrka om jag orkar.

Ha en härlig måndagskväll!

5 kommentarer:

Malin sa...

Vad startar du för grupp på lördag? Tänkte spana efter dig! :)

Snorkkis sa...

Kul att få hänga med dig på långpasset! Hoppas att du får en bra sov-natt nästa natt; då brukar man kunna betala tillbaka sömnlösheten ganska bra.

Cicci sa...

Ha en härlig måndag du med! =)

Susanna sa...

Hur gick det med "med merat" som du hämtade ut ;) ? Hoppas du mår bra!

Löpning & Livet sa...

malin: grupp 4.. du då?

snork: ja, jag kommer nog smna gott hoppas jag!

cicci: tack :)

sus; haha.. ja jag inbillar ju mig att jag mår lite dåligt men jag tror inte det är nån fara.. än sålänge iaf.. :)