söndag 3 maj 2009

Jaja..

Emil har tjatat en massa (nåja, men lite iallafall) på mig om att jag ska lägga upp den här bannern på min blogg. Men jag tränar ju inte inför varvet har jag kontrat med. Jag springer det bara på kul, kommer ta det rätt lugnt, ska definitivt inte maxa och kommer inte att slå min tid från förra året. Mitt första mål i år är ju sthlm marathon två veckor senare.Nu har jag mot lite "mutor" givit med mig och lägger upp den ändå. Men ha inga förväntningar på mig är ni snälla :D

4 kommentarer:

Sara (Träningsglädje) sa...

haha vad fick du som muta?

Anonym sa...

en plats i elitledet samt extra vipservice i mål ;)... nejdå.. mutan är mellan mig och andrea :P

Anonym sa...

Hi hi! Jag har lagt den på min blogg! Men jag ska INTE springa Stkm marathon :)

'kram'

Löpning & Livet sa...

sara: jag minns det knappt själv :)

river: åh det låter najs, nu får du se till att fixa! ;)

coyntha: ja men då är det klart du ska ha den där! :)