onsdag 20 maj 2009

Långhelg?

Inte för mig inte. Jag ska jobba ikväll, fredag kväll, hela lördag och söndag förmiddag. Men jag klagar inte. Jag behöver alla pengar jag kan få nu inför en antagligen delvis arbetslös tillvaro. Och så kan jag ju glädjas för er andras skull. Och så är jag ju ledig imorn. Förutom army camp kl 12 finns inget inplanerat så vad som helst kan i princip hända.. Det känns faktiskt ganska bra.

3 kommentarer:

Susanna sa...

Jag jobbar precis hela helgen jag med, men är iof ledig idag och imorgon. Men på måndag eftermiddag när jag jobbat klart tycker jag att vi ska fira oss själva med fika/middag och massa pladder!

Cicci sa...

Ska jobba fredag jag med. Men skönt med en röd dag imorrn iaf!

Löpning & Livet sa...

sus: gissa om vi ska! jag håller på atts vämma över allt jag vill ha sagt om mitt komplicernade.. :)

cicci: ja man får va glad för det lilla :)