torsdag 7 maj 2009

Armytest 3

Konstigt nog förbättrade jag mig på alla tre momenten. Eller egentligen kanske det inte är så konstigt, mina järnvärlden har antagligen stigit rejält för jag känner mig nästan som superwoman för tillfället.

Innan armyn söndagscyklade jag lite på ett cykelpass vars instruktör jag lovat länge att komma. Körde som sagt väldigt väldigt lugnt (typ återhämtningscykling) så jag kände mig mest lagom uppvärmd när jag kom inspringande i armysalen.

Efter ca 10min klassisk armyuppvärmning var det då dags. Pushups med näsan (nästan) ner i marken varje gång, jägarvila med 90 grader i knäled och utan vägg som stöd samt mountainclimbers (sök på youtube och tänk sen på att vi i vår version sätter fram foten på utsidan av handen varje gång) i ett givet tempo. Så här blev resultatet 1:a och 2:a omgångens resultat i parentes) :

Pushups: 42st (28st och 36st)
Jägarvila: 3min 24s (2min och 2min 40s)
Mountainclimbers: 1min 2s (39s och 45s)

Nice. Nu är det bara att prestera på försommarens army camp, träna på lite själv under sommaren och vara ännu bättre nästa test!

7 kommentarer:

Magdalena sa...

Jag säger bara - WOW! Du ÄR en superwoman!

Katarina M-I sa...

Grymt!!

Malin sa...

Vilka grymma resultat! Du måste vara råstark! ;)

Malin sa...

Jag kommer köra för fullt på Varvet! Är lite nyfiken på hur snabb jag egentligen är på distansen... :) Men sen blir det en hel del vila innan maran två veckor senare. För den är verkligen en utmaning. Har hittils sprungit 32 km som längst, och det var tufft... Så där vågar jag inte sätta några mål. Ta mig runt springades/joggandes! Du då? Vad siktar du på?

Snorkkis sa...

Håller med de övriga - vilken superwoman!

Löpning & Livet sa...

tack tack! :)

malin: på maran är prio 1 att ta mig runt, jag blir väldigt nöjd om jag kommer i mål under fyra timmar och sjupersuper nöjd om jag klarar måltiden på 3:45. Allt beror ju också på väder och sånt. är det lika varmt som det varit de två senaste åren kommer jag vara jättenöjd bara jag tar mig imål..

Anna (Orka mera) sa...

Fina förbättringar! Bra jobbat!!!