söndag 24 maj 2009

Wonderful!

Först jobb mellan 10-15. Inte fullt så wonderful men helt ok.

Sen kördes Body Balance med deltagarna på helgens cykelutbildning och där passade jag såklart på att vara med. (Inte på utbildningen då utan på BB´n). Har du inte testat BB så gör det! Själv är jag totalt fast. Synd att vi inte har det på ordinarie schemat på gymmet, jag hade veltat köra regelbundet. Nu får man passa på när tillfälle bjuds. Eftersom jag blir mer och mer fast för varje gång kanske det är bäst jag slutar snart så att abstinensen inte blir allt för stor? :) Yoga älskar jag också, men det är något med flödet i BB som gör allt så extra underbart. Wonderful!


Fast vi körde 44:an


Efter att jag blivit lagom trött och avslappnad var det dags för löpning igen. Förutsättnignarna var kanske inte de bästa då jag, förutom att jag blivit lite väl avslappnad, 1: ätit dåligt under dagen, 2: fortfarande har små förkylningssymtom (inget halsont eller feber såklart!) och 3: glömde ta astmamedicinen. Den planerade snabbdistansen omplanerades därför hastigt till fartlek. Efter 2km uppjogg körde jag lite spontan fartlek med små, ganska korta, ökningar i 6km för att sedan jogga ner i ytterligare 2km. Känslan i kroppen var ganska lätt trots lite halvpipig andning och jag blev faktiskt ganska förvånad när jag tryckte på "lap" efter avslutad fartlek och såg att genomsnittspacen hamnade på 5:02. Detta inklusive de lugnare partierna. Formen finns därunder nånstan. Wonderful!

2 kommentarer:

MarathonMia sa...

Klart att formen finns därunder, inkapslad och boostad - redo att ta fram när det gäller!

Löpning & Livet sa...

yes!