onsdag 22 april 2009

Race head to head

Ibland blir jag riktigt stolt över mig själv som är så duktig och lyssnar på kroppen och vilar trots att jag väldigt, väldigt, väldigt, gärna hade velat vara med på dagens tävlingsklass.Fast självklart kunde jag inte hålla mig helt borta från svetten och endorfinerna. Jag fotade och filmade en massa istället och det var nästan lika roligt. Fast inte lika jobbigt tror jag.

Imorn bitti blir det dock cykling igen. 45min pyramidpass kl 07:30. Ni kommer väl?!

7 kommentarer:

Em Löfgren sa...

aldrig sett sån spinning!! shit vad nice!!

Anna (Orka mera) sa...

Nämen så crazy! Berätta mer, hur gick det till? Nyfiken i en strut :)

Löpning & Livet sa...

ja, sjukt kul! (och jobbigt antar jag) hade som sagt väldigt gärna varit med, men det va kul att sspringa runt och se andra svettas också :D

gick till så att ena sidan är ett lag och andra sidan är ett anant lag. det var 4 olika block, blandat raksträckor och backar. ibland turades man om att dra inom laget, ibland tävlade man mot den mitt emot, ibland körde alla tillsammans osv.. svårt att förklara, men film och bilder kommer på facebook såsmåningom så håll utkik :)

Malin sa...

Hur får du energi till att träna så tidigt? Jag orkar ingenting så tidigt! Även om jag laddar med en rejäl frukost... :(

Anna sa...

Härliga bilder! Snacka om kick :)!

Lotta sa...

Vilket roligt cykelpass!! ..och vad är ett pyramidpass?

Löpning & Livet sa...

malin: tja.. vet inte riktigt :) När jag ska träna intensivt (som cykla tex) äter jag alltid frukost innan. Men springa lugnt kan jag göra utan mat. Fast jag gör det rätt sällan ändå..

anna: jo :)

lotta: ett pyramidpass är upplaggt i olika pulsintervall där intensiteten först stegras för varje trappsteg för att sedan vända och minska för varje trappsteg. I just det här fallet körde jag:

8min uppv 65%, 6min på 75%, 4min på 85%, 2min 90-95% (max), 4min på 85%, 6min på 75% och slutligen nedv+stretch..