söndag 19 april 2009

Färdigflyttad..

..men inte färdigupppackad direkt. Har en gigantiskt hög med kartonger och blå ikeapåsar att ta tag i. Men jag trivs redan tror jag. Även om soffan ser miniliten ut i jämförelse med den stoora sängen kommer det nog bli mysig när jag har köpt på mig massa kuddar och annat mys och även kan använda sängen till sittplats.

Själva flytten gick som vanligt ganska lätt ochs smidigt. Visst är det segt att bära och släpa alla saker, men det jobbigaste med att flytta tycker jag är nedpackningen och städandet. Upplockandet är lite roligare, även om jag inte riktigt förstår hur jag ska få plats med alla mina saker. Att gå från en tvåa på 58kvm till en etta på 32kvm är svårt! Tur att mitt vindsförråd är lika stort som halva lägenheten typ :)

Efter flytt och obligatoriskt Ikea-besök åkte pappa med fru hem och mina andra två flytthjälpsvänner plus två andra vänner kom över på lite vin och robinssontittande. Trevligt att få sällskap första kvällen som osambo.

På träningsfronten blir det nog lugnt. Har planerat in ett yogapass i eftermiddag men mer än så kommer det inte att bli. Benen är totalt slutkörda och även resten av kroppen känns sådär. Tungt bärande i kombination med alldeles för lite mat gör inte direkt underverk med min från början redan trötta kropp. Får se hur det känns imorn, men i värsta fall får jag ta det lite lugnt då med. Jag vill ju komma pigg och utvilad till lördagens träningsdag! Ser speciellt fram mot själva boot camp-passet. Jag har längtat efter att få köra den typen av träning utomhus! Det kommer också bli en bra uppvärmning till försommarens army camp som också kommer bli grymt kul!

Nä, dags att fortsätta packa upp och fixa..

4 kommentarer:

Malin sa...

Kan du inte lägga ut lite bilder på lägenheten sen när du kommit i ordning? :)

Anonym sa...

Hoppas du trivs i nya singellyan! Jag ska försöka komma till Götet en helg och titta när terminen är slut:-) Kram!

Löpning & Livet sa...

malin: visst det kan jag, men det dröjer nog ett tag innan jag är nöjd :)

marie: ja det tycker jag!

Ann-Sofie sa...

härligt att flytten är klar och att den gick smidigt. Blir nog toppen :)