onsdag 29 april 2009

Backpass var det ja

Började tisdagen med 60min yoga. 60min välbehövlig yoga. I början var sjukt sovtrött och nära att somna plus lite väl stel. Men efter hand ordnade det upp sig. Vet inte om det var att det var ovanligt varmt i salen eller bara en tillfällighet, men mot slutet kände jag mig smidig som en katt (nästan). Svettades gjorde jag också. Brukar mest bli varm under yogapassen, men idag var det verkligen ett lager av fukt på huden. (Tur att jag inte var med här. Det verkade snäppet värre :D (jag hade dock aldrig kommit på tanken att strippa och hade jag varit med hade jag skämts över dig Jim! :P))

Lite senare under dagen var det sedan dags för lite backträning. Sprang iväg till Skatås (fattar inte att jag inte tänkt på det innan. Under hela mitt första år i dessa delar av gbg har jag tagit cykeln dit, men såå långt är det faktiskt inte.) och fram till min vanliga backintervallbacke. På vägen dit konstaterade jag att jag glömt ta min träningsastmamedicin. Några sekunder senare insåg jag att jag även glömt ta mina två andra allergimediciner på morgonen men hoppades på det bästa. Och överlevde gjorde jag förvisso, men lättandat var det ju inte precis. Även massor av mjölksyra men jag lyckades ändå hålla ungefär samma tider som sist. Plus att jag körde 15 x 150m istället för de 12 intervaller jag körde sist. Tog dock någon/några minuters ståvila och vattenpaus efter intervall 5 och 10. Sjukt torr i munnen så det var tur att jag var klok nog att ta med mig vatten!

BBC-tishan fick följa med till Skatås

Efter avklarade intervaller joggade jag hemåt igen. Nu var det seegt, seegt. Men hem kom jag och när jag ändå var igång körde jag lite löpskolning på en fotbollsplan nära mitt hus. Jag har slarvat nåt fruktansvärt med löpskolningen hittills denna säsong så nu blir det skärpning!

8 kommentarer:

Susanna sa...

Tänk sen när järnet börjar göra nytta, du kommer att njuta av hur lätt det går hela maran :D

Magdalena sa...

WOW! vilken backträning - 15 st i pollen! Bra jobbat Andrea!

Anna (Orka mera) sa...

Löpskolning.... det ordet finns inte ens i mitt vokabulär...ajajajaj, jag är sämst på sånt!

Anna sa...

Bra jobbat Andréa, håller med Anna om löpskolningen, den borde man ju göra. Det här med yoga verkar vara så mysigt. Jag har lite svårt att slappna av och tycka att det är kul.

Anonym sa...

psss.. du skäms ju å andra sidan av att man tittar på dig å säger heeeeejj.. :P
förväntar mig rapport om din egenkomponerade ersättnings Army imorn..;)
/J

Löpning & Livet sa...

sus: vi kan ju hoppas :)

magda: tacktack :)

anna: haha.. bara att inför det då :)

anna: testa yoga! du kanske får ge det några gånger, men sen när du kommer in i det kommer du tycka det är underbart! (förhoppningsvis)

jim: jo precis.. JÄTTEMYCKET! ersättningsarmy? du menar partyt? :P Kommer bli en massa armyövningar hela natten...! ;)

Em Löfgren sa...

tishan var riktigt snygg! eller hur =)

Anonym sa...

Det BBC tröjan som hjälpte dig med Backpasset hehe!

Bra jobbat! * kram *