tisdag 7 april 2009

Pain is temporary..

Jag, eller rättare sagt min rumpa, överlevde yogan. Nu ska jag, eller rumpan då, bara överleva 10km lätt distans i eftermiddag också. Föresten, jag skriver rumpan och baksida lår istället. Misstänker att träningsvärken kommer tillta ju längre dagen går.

Men hey; “Pain is temporary. It may last a minute, or an hour, or a day, or a year, but eventually it will subside and something else will take its place. If I quit, however, it lasts forever.” (Lance Armstrong)

5 kommentarer:

Cizzi sa...

Träningsvärk är hemskt! Men på något sjukt sätt så brukar jag ändå bli besviken om träningsvärken uteblir... ;)

Anna (Orka mera) sa...

Träningsvärk är underbart :) Det är riktig sann hatkärlek...

Christopher sa...

Nice quote from Lance! :-)

Susanna sa...

Hoppas löpturen fick benen att mjukna lite. Afron fick det inte ;)

Löpning & Livet sa...

cizzi: nej usch, jag blir alltid arg när den kommer. jag blir så begränsad.. :)

anna: nej! :)

christopher: jepp!

susanna: nope :) eller kanske lite möjligtvis.